Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: Estudiantes. Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 359
Estudiantes. Gachet FC
532 Tactiek No inventemo
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
30.3 gemiddelde waardering 30.4
slecht Schieten redelijk
matig Passen zwak
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Lázaro is nu in balbezit. Szczyżek verovert de bal door een tackle van achteren. Szczyżek geeft een lange en hoge pass. Daar is Dudkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Gil Oteiza rent richting de bal. Conti verovert de bal door een tackle van achteren. Călin is nu in balbezit. Călin haalt uit met een fantastische trap. Einman bokst de bal weg.

11e minuut.
Achinelli kopt de bal weg. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz maakt een afschuwelijke overtreding. Pisz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Barros met een sublieme pass. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim probeert naar een medespeler te passen. Gil Oteiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Oteiza haalt uit met een fantastische trap. Einman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Saucedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin haalt uit met een fantastische trap. Saucedo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Gachet FC 1:0

21e minuut.
Hakim rent richting de bal. Azucas onderschept slim de pass. Azucas probeert naar een medespeler te passen. Gil Oteiza rent richting de bal. Gil Oteiza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Makovi verovert de bal door een tackle van achteren. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi verovert de bal door een tackle van achteren. Makovi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes. - Gachet FC 1:1

39e minuut.
Dudkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim passt de bal zonder na te denken. Gil Oteiza rent richting de bal. Gil Oteiza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Einman met een harde bal richting middenveld. Pisz kopt de bal weg. Govone rent richting de bal. Makovi verovert de bal door een tackle van achteren. Makovi haalt uit met een fantastische trap. van Beveren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 53%, Gachet FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estudiantes. - Gachet FC 1:1

46e minuut.
Opazo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Achinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Achinelli geeft een hoge lob. Makovi is nu in balbezit. Makovi draait met de bal, schiet en ... van Beveren probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz onderschept slim de pass. Pisz passt de bal met de wreef. Makovi is nu in balbezit. Makovi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lázaro verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisz. Pisz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Azucas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakim met de inworp. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 66%, Gachet FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estudiantes. - Gachet FC 1:1