Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: Sara goza Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 355
Sara goza Questo e Boca
dghjkl Tactiek ESTAS CAGADO!
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 32
average Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
van Aanholt is nu in balbezit. Günsel verovert de bal door een tackle van achteren. Günsel met een sublieme pass. Díaz De Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Bedoya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Falátek kopt de bal weg. Krivokapić heeft problemen om de bal te vangen. Jóna is nu in balbezit. Jóna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Šehrić probeert de bal aan de voet te houden. Minga geeft een lange en hoge pass. Jóna kopt de bal weg. Vatter heeft problemen om de bal te vangen. Vatter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pokorny rent richting de bal. van Aanholt verovert de bal door een tackle van achteren. Gershon maakt een afschuwelijke overtreding. Gershon krijgt een gele kaart.

15e minuut.
van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Escauriza verovert de bal door een tackle van achteren. Escauriza probeert naar een medespeler te passen. Díaz De Bedoya is nu in balbezit. Díaz De Bedoya schiet op doel. Arabidurrutia bokst de bal weg.

20e minuut.
Omolade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escauriza heeft problemen om de bal te vangen. Escauriza speelt de bal door. Scriha rent richting de bal. Scriha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Falátek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon verovert de bal door een tackle van achteren. Gershon geeft de bal voor. Daar is Pokorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokorny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Inworp. Barreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płomyk rent richting de bal. Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Barreto met de inworp. van Aanholt speelt de bal door. Jóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóna haalt uit met een fantastische trap. Candia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Questo e Boca 1:0

32e minuut.
Minga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escauriza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz De Bedoya rent richting de bal. Díaz De Bedoya haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Günsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scriha controleert de bal met de borst. Šehrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Scriha onderschept slim de pass. Scriha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sara goza - Questo e Boca 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 55%, Questo e Boca 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sara goza - Questo e Boca 1:1

48e minuut.
Díaz De Bedoya probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scriha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Aanholt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Aanholt krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gopar is nu in balbezit. Gopar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Omolade de bal. Vatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatter schiet op doel. Candia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beray komt het veld opgelopen. Virtejaru komt het veld opgelopen. Godzina komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Arabidurrutia trapt de bal weg van het doel. Gopar is nu in balbezit. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Questo e Boca 2:1

63e minuut.
Beray controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Candia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van Aanholt is nu in balbezit. van Aanholt geeft een hoge lob. Beray kopt de bal weg. Candia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Daza geeft een lange en hoge pass. Krivokapić kopt de bal weg. Godzina probeert naar een medespeler te passen. Beray rent richting de bal. Beray haalt uit met een fantastische trap. Candia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beray is nu in balbezit. Beray geeft een lange en hoge pass. Vatter rent richting de bal. Vatter draait met de bal, schiet en ... Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Questo e Boca 3:1

82e minuut.
Godzina is nu in balbezit. Godzina passt de bal zonder na te denken. Vatter rent richting de bal. Vatter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Questo e Boca 4:1

83e minuut.
Pokorny met een sublieme pass. Barreto rent richting de bal. Barreto geeft een hoge lob. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 42%, Questo e Boca 58%.
Sara goza - Questo e Boca 4:1