Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: Barrett FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 741
Barrett FC AC LaFarsa
MEC 2 Tactiek reMEC
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.4 gemiddelde waardering 28.4
matig Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen matig


12e minuut.
Piesik probeert naar een medespeler te passen. Cirio met een sublieme pass. Galotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galotta schiet op doel. Pantos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - AC LaFarsa 0:1

18e minuut.
Lesme is nu in balbezit. Lesme probeert naar een medespeler te passen. Kurdek met een sublieme pass. zangrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. zangrillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cirio verovert de bal door een tackle van achteren. Cirio passt de bal met de wreef. Voliotis speelt de bal door. Klungelig pakt Galotta de bal. Galotta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Allgood bereikt de bal nog maar net als eerste. Allgood geeft een lange en hoge pass. Kurdek is nu in balbezit. Kurdek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ursulescu de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barrett FC - AC LaFarsa 1:1

32e minuut.
Włoszczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldermand met de inworp. Voliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voliotis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - AC LaFarsa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrett FC 43%, AC LaFarsa 57%.
Barrett FC - AC LaFarsa 1:2

53e minuut.
Daar is Nicosia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beljo onderschept slim de pass. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Beljo verovert de bal door een tackle van achteren. Beljo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kurdek geeft de bal voor. Ursulescu heeft problemen om de bal te vangen. Kompała rent richting de bal. Kompała haalt uit met een fantastische trap. Lajber werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Bokonjić kopt de bal weg. Ursulescu rent richting de bal. zangrillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. zangrillo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Włoszczak passt de bal met de wreef. Bokonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. zangrillo onderschept slim de pass. zangrillo haalt uit met een fantastische trap. Lajber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barrett FC - AC LaFarsa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrett FC 50%, AC LaFarsa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barrett FC - AC LaFarsa 2:2