Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: Gachet FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 184
Gachet FC Black Perl FC
No inventemo Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 37.4
redelijk Schieten matig
matig Passen matig
zwak Verdedigen matig


9e minuut.
Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski speelt de bal door. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vasily probeert de bal met de borst te controleren. García Vázquez onderschept slim de pass. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Matys rent richting de bal. Castillo kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Black Perl FC 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Mićović de bal. Amarilla is nu in balbezit. Mićović maakt een afschuwelijke overtreding. Amarilla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Toivonranta probeert naar een medespeler te passen. Wyrzykowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bendlin de bal. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Black Perl FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gachet FC 50%, Black Perl FC 50%.
Gachet FC - Black Perl FC 0:2

47e minuut.
Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski met een sublieme pass. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola speelt de bal door. Matys geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Toivonranta trapt de bal weg van het doel. Einman kopt de bal weg. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Baďora onderschept slim de pass. Baďora geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vasily heeft problemen om de bal te vangen. Vasily schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Black Perl FC 1:2

51e minuut.
Khayri komt het veld opgelopen. Nuei komt het veld opgelopen. Szeliga komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Castillo rent richting de bal. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo speelt de bal door. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Buitenspel voor Lázaro. Goede buitenspelval van de verdediging. Pedregosa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bayburt rent richting de bal. Bayburt draait met de bal, schiet en ... Toivonranta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola geeft de bal voor. Mićović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Saucedo de bal onder controle te krijgen. Toivonranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bayburt kan de bal niet met de borst controleren. Bendlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri onderschept slim de pass. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Degli Esposti Fragola kopt de bal weg. Bayburt probeert de bal aan de voet te houden. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Castillo controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baďora. Castillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyrzykowski met een snel genomen vrije trap. Khayri rent richting de bal. Khayri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Black Perl FC 1:3

88e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Khayri rent richting de bal. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt haalt uit met een fantastische trap. Toivonranta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gachet FC - Black Perl FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gachet FC 64%, Black Perl FC 36%.
Gachet FC - Black Perl FC 1:4