Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: Estudiantes. Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 289
Estudiantes. El-PI FC
4222(2) Tactiek ATK CRJ
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.5 gemiddelde waardering 36.8
matig Schieten solide
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Arntsen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dumitru de bal onder controle te krijgen. Beno speelt de bal door. Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - El-PI FC 0:1

19e minuut.
Biacchi is nu in balbezit. Baumeister is nu in balbezit. Baumeister passt de bal in één keer door. Pawlaczek rent richting de bal. Pawlaczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vignay passt de bal met de wreef. Daar is Biacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Gil Oteiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arntsen is nu in balbezit. Arntsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - El-PI FC 0:2

27e minuut.
Arntsen is nu in balbezit. Arntsen passt de bal met de wreef. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Beno rent richting de bal. Beno geeft een lange en hoge pass. Gil Oteiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dumitru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - El-PI FC 0:3

30e minuut.
Japa met een sublieme pass. Hakim rent richting de bal. Hakim geeft een lange en hoge pass. Călin krijgt zijn hoofd ertegen. Mallea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - El-PI FC 1:3

35e minuut.
Beno passt de bal zonder na te denken. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Baumeister is nu in balbezit. Baumeister passt de bal met de wreef. Pawlaczek heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jach de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - El-PI FC 2:3

42e minuut.
Baumeister speelt de bal door. Beno is nu in balbezit. Beno passt de bal zonder na te denken. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 52%, El-PI FC 48%.
Estudiantes. - El-PI FC 2:3

46e minuut.
Beno passt de bal in één keer door. Jach geeft een hoge lob. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - El-PI FC 2:4

53e minuut.
Hakim rent richting de bal. Banişevski onderschept slim de pass. Banişevski probeert naar een medespeler te passen. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gil Oteiza met een harde bal richting middenveld. Banişevski kopt de bal weg. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Banişevski probeert de bal met de borst te controleren. Banişevski probeert naar een medespeler te passen. Arntsen is nu in balbezit. Arntsen draait met de bal, schiet en ... Gil Oteiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - El-PI FC 2:5

62e minuut.
Kiese komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Dominguez komt het veld opgelopen. Kishiro komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vignay speelt de bal door. Kiese is nu in balbezit. Hakim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hakim krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Szczyżek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Arntsen de bal onder controle te krijgen. Dumitru is nu in balbezit. Arntsen is nu in balbezit. Arntsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Inworp. Junák komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Sanabria komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Gogola geeft een hoge lob. Biacchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Gil Oteiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - El-PI FC 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 58%, El-PI FC 42%.
Estudiantes. - El-PI FC 2:6