Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: AC LaFarsa Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 777
AC LaFarsa Estudiantes.
reMEC Tactiek Pincharratas
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 28.8
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


10e minuut.
Călin rent richting de bal. Călin passt de bal in één keer door. Pawlaczek is nu in balbezit. Pawlaczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Estudiantes. 0:1

12e minuut.
Voliotis rent richting de bal. Voliotis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rybiałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ schiet op doel. Gil Oteiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Călin verovert de bal door een tackle van achteren. Călin geeft een lange en hoge pass. Domide probeert de bal aan de voet te houden. Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hakim kopt de bal weg. Roa geeft de bal voor. Biacchi is nu in balbezit. Rybiałek verovert de bal door een tackle van achteren. Rybiałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rybiałek kopt de bal weg. Hoàng Sĩ heeft problemen om de bal te vangen. Olislagers onderschept slim de pass. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Pawlaczek de bal. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide geeft een lange en hoge pass. Olislagers is nu in balbezit. Olislagers geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Voliotis is nu in balbezit. Voliotis geeft een lange en hoge pass. Govone heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Sĩ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sĩ draait met de bal, schiet en ... Gil Oteiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 52%, Estudiantes. 48%.
AC LaFarsa - Estudiantes. 0:1

47e minuut.
Hakim is nu in balbezit. Hakim passt de bal met de wreef. Daar is Olislagers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Sĩ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sĩ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC LaFarsa - Estudiantes. 1:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galotta komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Gil Oteiza trapt de bal weg. Roa kopt de bal weg. Voliotis is nu in balbezit. Voliotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Vignay rent richting de bal. Galotta onderschept slim de pass. Galotta passt de bal zonder na te denken. Voliotis rent richting de bal. Voliotis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Voliotis rent richting de bal. Voliotis geeft de bal voor. Vignay heeft problemen om de bal te vangen. Galotta rent richting de bal. Galotta schiet op doel. Gil Oteiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 39%, Estudiantes. 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC LaFarsa - Estudiantes. 1:1