Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: fecha libre Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 750
fecha libre Gachet FC
2 Tactiek No inventemo
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 36.3
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


12e minuut.
Einman kopt de bal weg. Gancarczyk is nu in balbezit. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk geeft een hoge lob. Sánta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Sánta rent richting de bal. Sánta draait met de bal, schiet en ... Florenciañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solmark heeft problemen om de bal te vangen. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Iswantoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisz met een sublieme pass. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily draait met de bal, schiet en ... Florenciañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Gachet FC 0:1

30e minuut.
Skonieczny geeft de bal voor. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vasily de bal. Vasily draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Gachet FC 0:2

31e minuut.
Bajron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machuca komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Inworp. Gancarczyk met de inworp. Klungelig pakt Casas de bal. Casas met een sublieme pass. Solmark geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Conti geeft een lange en hoge pass. Sánta kopt de bal weg. Vasily rent richting de bal. Vasily schiet op doel. Florenciañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Gachet FC 0:3

42e minuut.
Gold passt de bal in één keer door. Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović passt de bal met de wreef. Vasily is nu in balbezit. Vasily haalt uit met een fantastische trap. Florenciañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasily geeft een hoge lob. Klungelig pakt Placek de bal. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Gachet FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 50%, Gachet FC 50%.
fecha libre - Gachet FC 0:4

46e minuut.
Grillón komt het veld opgelopen. Chinţoiu komt het veld opgelopen. Lengen komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Saucedo rent richting de bal. Saucedo geeft een hoge lob. Sutryk is nu in balbezit. Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Gachet FC 0:5

51e minuut.
Sutryk heeft problemen om de bal te vangen. Sutryk geeft de bal voor. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Casas is nu in balbezit. Solmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas geeft een lange en hoge pass. Machuca rent richting de bal. Machuca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sánta heeft problemen om de bal te vangen. Einman rent richting de bal. Einman passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Solmark heeft problemen om de bal te vangen. Gold onderschept slim de pass. Gold geeft een lange en hoge pass. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel. Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Lengen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Gachet FC 0:6

82e minuut.
Solmark passt de bal zonder na te denken. Grillón is nu in balbezit. Grillón geeft de bal voor. Machuca is nu in balbezit. Machuca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny geeft een lange en hoge pass. Saucedo heeft problemen om de bal te vangen. Drajer rent richting de bal. Drajer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gancarczyk kopt de bal weg. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk speelt de bal door. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Drajer is nu in balbezit. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk geeft een hoge lob. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel. Lengen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 46%, Gachet FC 54%.
fecha libre - Gachet FC 0:6