Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leandro N Alem Black Perl FC
tres abajo Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 35.9
redelijk Schieten redelijk
matig Passen matig
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Degli Esposti Fragola geeft een hoge lob. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski geeft een hoge lob. Amarilla heeft problemen om de bal te vangen. Amarilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Castillo passt de bal zonder na te denken. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski passt de bal zonder na te denken. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Matys met een sublieme pass. Ovelar heeft problemen om de bal te vangen. Holewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt onderschept slim de pass. Bayburt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leandro N Alem - Black Perl FC 0:1

8e minuut.
Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Pedregosa rent richting de bal. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leandro N Alem - Black Perl FC 1:1

22e minuut.
Wyrzykowski onderschept slim de pass. Wyrzykowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Acuña de bal. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla draait met de bal, schiet en ... Zanotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Acuña trapt de bal weg van het doel. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matys. Matys krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Stropnický geeft een hoge lob. Rocheteau met een sublieme pass. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leandro N Alem - Black Perl FC 1:2

36e minuut.
Protasiuk geeft een lange en hoge pass. Pedregosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Bütner de bal. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski geeft een hoge lob. Paal! Klungelig pakt Bayburt de bal. Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bayburt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leandro N Alem - Black Perl FC 1:3

43e minuut.
Bütner geeft de bal voor. Pedregosa met een sublieme pass. Telička probeert de bal aan de voet te houden. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický haalt uit met een fantastische trap. Rocheteau bokst de bal weg. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ... Rocheteau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leandro N Alem 59%, Black Perl FC 41%.
Leandro N Alem - Black Perl FC 1:3

50e minuut.
Ovelar is nu in balbezit. Wyrzykowski onderschept slim de pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een lange en hoge pass. Bayburt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nuei komt het veld opgelopen. Khayri komt het veld opgelopen. Szeliga komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bayburt probeert naar een medespeler te passen. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola passt de bal in één keer door. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Castillo geeft de bal voor. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Albospino komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Degli Esposti Fragola de bal. Wyrzykowski rent richting de bal. Degli Esposti Fragola geeft een hoge lob. Khayri is nu in balbezit. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Zanotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leandro N Alem 69%, Black Perl FC 31%.
Leandro N Alem - Black Perl FC 1:3