Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: Sara goza Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 498
Sara goza El-PI FC
prueba sin P Tactiek ATK CRJ
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 33.7
average Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Staszewski geeft de bal voor. Afentoulidis rent richting de bal. Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel. Arabidurrutia bokst de bal weg.

9e minuut.
Von Wattenwyl speelt de bal door. Jóna is nu in balbezit. Jóna met een sublieme pass. Vatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - El-PI FC 0:1

36e minuut.
Japa passt de bal in één keer door. Beno rent richting de bal. Beno met een sublieme pass. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Minga geeft de bal voor. Inworp. Beno met een snelle inworp. Klungelig pakt Japa de bal. Japa geeft de bal voor. Arabidurrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 63%, El-PI FC 37%.
Sara goza - El-PI FC 0:1

47e minuut.
Jóna passt de bal zonder na te denken. Bernath is nu in balbezit. Junák onderschept slim de pass. Vatter verovert de bal door een tackle van achteren. Vatter draait met de bal, schiet en ... Leoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Rothenbuhler de bal onder controle te krijgen. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez met een sublieme pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. van Aanholt komt het veld opgelopen. Salazar komt het veld opgelopen. Beray komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kishiro komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Junák onderschept slim de pass. Junák geeft een lange en hoge pass. Šehrić rent richting de bal. Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Beray is nu in balbezit. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal met de wreef. Jóna rent richting de bal. Jóna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sara goza - El-PI FC 1:1

75e minuut.
Sanabria komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 36%, El-PI FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sara goza - El-PI FC 1:1