Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fecha libre AC LaFarsa
4 Tactiek reMEC
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
30.4 gemiddelde waardering 30.3
average Schieten average
weak Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Saucedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Solmark komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Solmark rent richting de bal. Cirio rent richting de bal. Solmark begaat een overtreding. Cirio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cirio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Akşit passt de bal zonder na te denken. Voliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajišnik maakt een afschuwelijke overtreding. Krajišnik krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Doeltrap. Florenciañez trapt de bal weg van het doel. Aldermand kopt de bal weg. Akşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Akşit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 47%, AC LaFarsa 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fecha libre - AC LaFarsa 0:0

46e minuut.
Lajber komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grillón komt het veld opgelopen. Galotta komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Skonieczny met een snelle inworp. Achucarro is nu in balbezit. Achucarro met een sublieme pass. Daar is Grillón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grillón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Placek is nu in balbezit. Galotta onderschept slim de pass. Galotta probeert naar een medespeler te passen. Voliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voliotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Frydecki probeert naar een medespeler te passen. Solmark is nu in balbezit. Solmark passt de bal met de wreef. Achucarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Achucarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - AC LaFarsa 1:0

64e minuut.
Drajer heeft problemen om de bal te vangen. Akşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drajer krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybiałek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Drajer rent richting de bal. Solmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Solmark passt de bal met de wreef. Grillón rent richting de bal. Grillón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Ursulescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Voliotis onderschept slim de pass. Voliotis passt de bal zonder na te denken. Aldermand met een sublieme pass. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fecha libre - AC LaFarsa 1:1

81e minuut.
Solmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Solmark geeft de bal voor. Bokonjić heeft problemen om de bal te vangen. Drajer rent richting de bal. Drajer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - AC LaFarsa 2:1

85e minuut.
Voliotis kopt de bal weg. Rybiałek heeft problemen om de bal te vangen. Galotta is nu in balbezit. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aldermand kopt de bal weg. Grillón probeert de bal met de borst te controleren. Ursulescu is nu in balbezit. Grillón onderschept slim de pass. Grillón draait met de bal, schiet en ... Lajber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 44%, AC LaFarsa 56%.
fecha libre - AC LaFarsa 2:1