Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: El-PI FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 776
El-PI FC Leandro N Alem
ATK CRJ Tactiek tres abajo
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 30.3
goed Schieten goed
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Junák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barreto rent richting de bal. Isnardi met een sublieme pass. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Zanotti bokst de bal weg. Zanotti probeert naar een medespeler te passen. Stropnický kopt de bal weg. Klungelig pakt Bareiro de bal. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Mallea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Beno passt de bal zonder na te denken. Junák is nu in balbezit. Junák geeft een hoge lob. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza passt de bal zonder na te denken. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Leandro N Alem 1:0

9e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Junák verovert de bal door een tackle van achteren. Junák met een sublieme pass. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beno zal de hoekschop nemen. Daar is İlkeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Dumitru passt de bal met de wreef. Meza rent richting de bal. Junák onderschept slim de pass. Junák schiet op doel. Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Zanotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Leandro N Alem 2:0

14e minuut.
Junák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru is nu in balbezit. Junák rent richting de bal. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas speelt de bal door. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap. İlkeren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Villegas is nu in balbezit. Villegas passt de bal in één keer door. Stropnický is nu in balbezit. Stropnický haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Junák is nu in balbezit. Junák passt de bal in één keer door. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Klungelig pakt Beno de bal. Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal met de wreef. Isnardi kan de bal niet met de borst controleren. Isnardi geeft een lange en hoge pass. Zanotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Acuña probeert de bal aan de voet te houden. Villegas rent richting de bal. İlkeren maakt een afschuwelijke overtreding. İlkeren krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 46%, Leandro N Alem 54%.
El-PI FC - Leandro N Alem 2:0

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dumitru stond buitenspel. Dominguez komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Junák bereikt de bal nog maar net als eerste. Japa geeft een hoge lob. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel. Zanotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Protasiuk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Junák de bal onder controle te krijgen. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Junák verovert de bal door een tackle van achteren. Junák schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Bütner probeert naar een medespeler te passen. Protasiuk speelt de bal door. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický haalt uit met een fantastische trap. Jach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

68e minuut.
Doeltrap. Kiese komt het veld opgelopen. Salomón komt het veld opgelopen. Kishiro komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stropnický is nu in balbezit. Jach rent richting de bal. Stropnický onderschept slim de pass. Stropnický draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Beno bereikt de bal nog maar net als eerste. Holewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Holewiński met een sublieme pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru passt de bal zonder na te denken. Junák bereikt de bal nog maar net als eerste. Junák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Leandro N Alem 3:0

77e minuut.
Bütner passt de bal in één keer door. Meza rent richting de bal. Meza speelt de bal door. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dominguez speelt de bal door. Junák is nu in balbezit. Junák met een sublieme pass. Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Zanotti bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 42%, Leandro N Alem 58%.
El-PI FC - Leandro N Alem 3:0