Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Perl FC fecha libre
4-4-2 Tactiek 6
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 29.7
redelijk Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Degli Esposti Fragola kopt de bal weg. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - fecha libre 1:0

10e minuut.
Kandziora verovert de bal door een tackle van achteren. Kandziora speelt de bal door. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt draait met de bal, schiet en ... Florenciañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - fecha libre 2:0

11e minuut.
Grillón onderschept slim de pass. Amarilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grillón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galabov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Bajron rent richting de bal. Bajron haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Achucarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kandziora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrenta. Barrenta krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajišnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krajišnik geeft de bal voor. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Amarilla speelt de bal door. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola passt de bal in één keer door. Bayburt rent richting de bal. Bayburt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Castillo rent richting de bal. Amarilla rent richting de bal. Amarilla passt de bal zonder na te denken. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Degli Esposti Fragola met een sublieme pass. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - fecha libre 3:0

25e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Achucarro verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski geeft een hoge lob. Bayburt springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Krajišnik heeft problemen om de bal te vangen. Degli Esposti Fragola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amarilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarilla haalt uit met een fantastische trap. Florenciañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - fecha libre 4:0

38e minuut.
Wyrzykowski rent richting de bal. Barrenta onderschept slim de pass. Barrenta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grillón de bal. Grillón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rocheteau niet meer kan verder spelen. Szeliga komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Skonieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skonieczny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Placek de bal. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Perl FC 32%, fecha libre 68%.
Black Perl FC - fecha libre 4:0

49e minuut.
Wyrzykowski geeft een lange en hoge pass. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola passt de bal in één keer door. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Nuei komt het veld opgelopen. Khayri komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Placek de bal onder controle te krijgen. Kandziora is nu in balbezit. Kandziora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski speelt de bal door. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ... Florenciañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - fecha libre 5:0

76e minuut.
Flores heeft problemen om de bal te vangen. Achucarro is nu in balbezit. Achucarro met een sublieme pass. Grillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - fecha libre 5:1

81e minuut.
Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski passt de bal met de wreef. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - fecha libre 6:1

84e minuut.
Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandziora geeft een lange en hoge pass. Bayburt rent richting de bal. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - fecha libre 7:1

86e minuut.
Flores speelt de bal door. Khayri rent richting de bal. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Bayburt heeft problemen om de bal te vangen. Bayburt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Galabov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyrzykowski met een snelle inworp. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Perl FC 28%, fecha libre 72%.
Black Perl FC - fecha libre 7:1