Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leandro N Alem Estudiantes.
tres abajo Tactiek Pincharratas
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 29.9
matig Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Bütner kopt de bal weg. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baumeister zijn tegenspeler op de grond. Baumeister krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto rent richting de bal. Stropnický is nu in balbezit. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Protasiuk is nu in balbezit. Hakim onderschept slim de pass. Hakim passt de bal zonder na te denken. Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczek schiet op doel. Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Villegas met een sublieme pass. Stropnický is nu in balbezit. Stropnický passt de bal in één keer door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zanotti met een harde bal richting middenveld. Protasiuk kopt de bal weg. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Biacchi geeft een hoge lob. Baumeister is nu in balbezit. Bütner maakt een afschuwelijke overtreding. Bütner krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Stropnický rent richting de bal. Stropnický speelt de bal door. Klungelig pakt Villegas de bal. Villegas geeft een lange en hoge pass. Barreto is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Barreto probeert de bal met de borst te controleren. Olislagers bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto rent richting de bal. Barreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leandro N Alem - Estudiantes. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leandro N Alem 46%, Estudiantes. 54%.
Leandro N Alem - Estudiantes. 1:0

48e minuut.
Daar is van Gogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gogh geeft een lange en hoge pass. Stropnický heeft problemen om de bal te vangen. Villegas is nu in balbezit. Villegas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Villegas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bütner de bal onder controle te krijgen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bütner rent richting de bal. Bütner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Govone probeert naar een medespeler te passen. Stropnický is nu in balbezit. Vignay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vignay krijgt een gele kaart. Stropnický raakt geblesseerd tijdens het duel. Stropnický zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gil Oteiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Hakim kopt de bal weg. Villegas rent richting de bal. Biacchi begaat een overtreding. Biacchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leandro N Alem 41%, Estudiantes. 59%.
Leandro N Alem - Estudiantes. 1:0