Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Perl FC Barrett FC
4-4-2 Tactiek MEC T
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 28.4
adequate Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Öykün probeert naar een medespeler te passen. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft de bal voor. Bayburt rent richting de bal. Bayburt draait met de bal, schiet en ... Pantos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - Barrett FC 1:0

10e minuut.
Inworp. Wyrzykowski met een snelle inworp. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla rent richting de bal. Amarilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wyrzykowski speelt de bal door. Daar is Bayburt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarilla rent richting de bal. Amarilla draait met de bal, schiet en ... Pantos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - Barrett FC 2:0

17e minuut.
Kurdek probeert de bal aan de voet te houden. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal in één keer door. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla schiet op doel. Pantos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Wyrzykowski onderschept slim de pass. Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Degli Esposti Fragola probeert naar een medespeler te passen. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt haalt uit met een fantastische trap. Pantos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Degli Esposti Fragola passt de bal in één keer door. Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Bayburt rent richting de bal. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - Barrett FC 3:0

26e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt schiet op doel. Pantos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Öykün is nu in balbezit. Wyrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrzykowski met een sublieme pass. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola met een sublieme pass. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt draait met de bal, schiet en ... Pantos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Palácio geeft een hoge lob. Inworp. Wyrzykowski met de inworp. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rocheteau met een sublieme pass. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski passt de bal zonder na te denken. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Amarilla de bal. Amarilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - Barrett FC 4:0

43e minuut.
Amarilla verovert de bal door een tackle van achteren. Amarilla probeert naar een medespeler te passen. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt draait met de bal, schiet en ... Pantos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - Barrett FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Perl FC 28%, Barrett FC 72%.
Black Perl FC - Barrett FC 5:0

50e minuut.
Chagas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Khayri komt het veld opgelopen. Nuei komt het veld opgelopen. Szeliga komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Degli Esposti Fragola kopt de bal weg. Castillo rent richting de bal. Khayri rent richting de bal. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - Barrett FC 6:0

57e minuut.
Flores met een sublieme pass. Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Kakuća rent richting de bal. Bayburt onderschept slim de pass. Bayburt draait met de bal, schiet en ... Pantos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Matys rent richting de bal. Matys geeft de bal voor. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Pantos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pantos trapt de bal weg van het doel. Castillo kopt de bal weg. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Włoszczak heeft problemen om de bal te vangen. Bayburt rent richting de bal. Khayri is nu in balbezit. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Pantos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - Barrett FC 7:0

77e minuut.
Degli Esposti Fragola heeft problemen om de bal te vangen. Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykün begaat een overtreding. Öykün krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Khayri is nu in balbezit. Khayri passt de bal zonder na te denken. Daar is Bayburt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kakuća bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt verovert de bal door een tackle van achteren. Bayburt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wyrzykowski geeft een lange en hoge pass. Khayri rent richting de bal. Khayri passt de bal zonder na te denken. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt schiet op doel. Pantos bokst de bal weg.

88e minuut.
Palácio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Perl FC 28%, Barrett FC 72%.
Black Perl FC - Barrett FC 7:0