Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Questo e Boca Gachet FC
ESTAS CAGADO! Tactiek Cerradito
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 32.6
zeer goed Schieten matig
matig Passen matig
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Pruś kopt de bal weg. Bonafau is nu in balbezit. Mićović begaat een overtreding. Mićović krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Venturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturi geeft de bal voor. Falczyk kopt de bal weg. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toivonranta trapt de bal weg. Daar is Psarras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gershon passt de bal zonder na te denken. Bonafau rent richting de bal. Bonafau met een sublieme pass. Ente rent richting de bal. Ente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Günsel rent richting de bal. Günsel geeft een lange en hoge pass. Bonafau kopt de bal weg. Ente is nu in balbezit. Ente draait met de bal, schiet en ... Toivonranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saucedo geeft een hoge lob. Mićović kopt de bal weg. Falczyk rent richting de bal. Falczyk schiet op doel. Desnouck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Gershon probeert de bal aan de voet te houden. Falczyk is nu in balbezit. Falczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pruś is nu in balbezit. Pruś passt de bal in één keer door. Conti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente onderschept slim de pass. Ente haalt uit met een fantastische trap. Toivonranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Gachet FC 1:0

22e minuut.
Sánta rent richting de bal. Ente onderschept slim de pass. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente rent richting de bal. Ente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 24%, Gachet FC 76%.
Questo e Boca - Gachet FC 1:0

48e minuut.
Gershon geeft een lange en hoge pass. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente onderschept slim de pass. Ente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pruś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pokorny komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pokorny passt de bal zonder na te denken. Bonafau geeft de bal voor. Piccinini kopt de bal weg. Pokorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sánta stond buitenspel. Scriha komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Gold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ente verovert de bal door een tackle van achteren. Venturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente onderschept slim de pass. Ente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pokorny passt de bal zonder na te denken. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo rent richting de bal. Ente verovert de bal door een tackle van achteren. Ente schiet op doel. Toivonranta bokst de bal weg.

73e minuut.
Sánta verovert de bal door een tackle van achteren. Bakoš geeft een lange en hoge pass. Scriha kopt de bal weg. Ente is nu in balbezit. Ente haalt uit met een fantastische trap. Toivonranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bonafau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonafau passt de bal zonder na te denken. Gershon geeft een hoge lob. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Gachet FC 2:0

78e minuut.
Bonafau heeft problemen om de bal te vangen. Venturi geeft de bal voor. Sánta is nu in balbezit. Sánta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Gachet FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 29%, Gachet FC 71%.
Questo e Boca - Gachet FC 2:1