Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: Sara goza Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 559
Sara goza Estudiantes.
dghjkl Tactiek Juveniles
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
37.2 gemiddelde waardering 32.5
adequate Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen weak


18e minuut.
Angolano kopt de bal weg. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumeister verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczek rent richting de bal. Pawlaczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szczyżek geeft de bal voor. Bernath heeft problemen om de bal te vangen. Bernath geeft een hoge lob. Vatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 39%, Estudiantes. 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sara goza - Estudiantes. 0:0

53e minuut.
Gogola geeft een hoge lob. Angolano speelt de bal door. Pawlaczek rent richting de bal. Pawlaczek haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Estudiantes. 0:1

57e minuut.
Olislagers probeert naar een medespeler te passen. Baumeister probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczek is nu in balbezit. Pawlaczek geeft een lange en hoge pass. Călin springt en kopt de bal. Arabidurrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
van Aanholt onderschept slim de pass. van Aanholt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baumeister met de inworp. Pawlaczek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Baumeister de bal onder controle te krijgen. Staszewski probeert naar een medespeler te passen. Godzina rent richting de bal. Vatter rent richting de bal. Vatter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Angolano de bal onder controle te krijgen. van Aanholt rent richting de bal. van Aanholt geeft een lange en hoge pass. Pawlaczek probeert de bal aan de voet te houden. Pawlaczek haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Godzina onderschept slim de pass. Godzina geeft een hoge lob. Daar is Govone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatter haalt uit met een fantastische trap. Tervasmäki bokst de bal weg. Jóna is nu in balbezit. Jóna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sara goza - Estudiantes. 1:1

68e minuut.
Beray komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gogola probeert naar een medespeler te passen. Govone geeft een lange en hoge pass. Angolano kopt de bal weg. Pawlaczek is nu in balbezit. Pawlaczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rudziński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gogola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski geeft de bal voor. Beray is nu in balbezit. Beray draait met de bal, schiet en ... Tervasmäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tervasmäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Daza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vatter rent richting de bal. Olislagers maakt een afschuwelijke overtreding. Olislagers krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Hakim geeft de bal voor. Buitenspel voor Pawlaczek. Goede buitenspelval van de verdediging. Godzina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Beray is nu in balbezit. Beray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 47%, Estudiantes. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sara goza - Estudiantes. 1:1