Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes. Black Perl FC
4222(2) Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
33.4 gemiddelde waardering 38.2
zwak Schieten redelijk
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Angolano is nu in balbezit. Angolano geeft de bal voor. Amarilla rent richting de bal. Amarilla schiet op doel. Tervasmäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Amarilla is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Black Perl FC 0:1

7e minuut.
Degli Esposti Fragola probeert naar een medespeler te passen. Wyrzykowski rent richting de bal. Baumeister schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baumeister krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bayburt rent richting de bal. Degli Esposti Fragola geeft een lange en hoge pass. Amarilla rent richting de bal. Amarilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Black Perl FC 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Gogola de bal. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt haalt uit met een fantastische trap. Tervasmäki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Black Perl FC 0:3

28e minuut.
Baumeister geeft een hoge lob. Grubor rent richting de bal. Pawlaczek is nu in balbezit. Pawlaczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Black Perl FC 1:3

34e minuut.
Bayburt is nu in balbezit. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogola krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Matys rent richting de bal. Govone rent richting de bal. Matys verovert de bal door een tackle van achteren. Amarilla rent richting de bal. Amarilla schiet op doel. Tervasmäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Opazo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 64%, Black Perl FC 36%.
Estudiantes. - Black Perl FC 1:3

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuei komt het veld opgelopen. Khayri komt het veld opgelopen. Szeliga komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Wyrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrzykowski geeft de bal voor. Olislagers is nu in balbezit. Bayburt verovert de bal door een tackle van achteren. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Biacchi geeft de bal voor. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola probeert naar een medespeler te passen. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... Tervasmäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Degli Esposti Fragola passt de bal met de wreef. Govone bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri onderschept slim de pass. Bayburt rent richting de bal. Bayburt draait met de bal, schiet en ... Tervasmäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khayri is nu in balbezit. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Black Perl FC 1:4

69e minuut.
Telička passt de bal in één keer door. Nuei speelt de bal door. Matys geeft een lange en hoge pass. Khayri is nu in balbezit. Khayri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Baumeister is nu in balbezit. Baumeister geeft een lange en hoge pass. Pedregosa probeert de bal aan de voet te houden. Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczek haalt uit met een fantastische trap. Szeliga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 62%, Black Perl FC 38%.
Estudiantes. - Black Perl FC 1:4