Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: El-PI FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 496
El-PI FC Questo e Boca
Recatate Tactiek ESTAS CAGADO!
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
14 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 35.8
redelijk Schieten solide
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Dominguez speelt de bal door. Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petre. Petre krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bonafau neemt de hoekschop. Scriha is nu in balbezit. Scriha draait met de bal, schiet en ... Sanabria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Questo e Boca 0:1

9e minuut.
Lázi is nu in balbezit. Candia probeert naar een medespeler te passen. Dominguez kopt de bal weg. Lázi rent richting de bal. Lázi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bonafau geeft een hoge lob. Pokorny kopt de bal weg. Díaz De Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Bedoya schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Gershon passt de bal met de wreef. Kiese speelt de bal door. Petre is nu in balbezit. Petre haalt uit met een fantastische trap. Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El-PI FC - Questo e Boca 1:1

29e minuut.
Bonafau kopt de bal weg. Lázi is nu in balbezit. Lázi probeert naar een medespeler te passen. Petre is nu in balbezit. Petre haalt uit met een fantastische trap. Candia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Bedoya verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz De Bedoya met een sublieme pass. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
İlkeren speelt de bal door. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez passt de bal zonder na te denken. Lázi is nu in balbezit. Lázi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Bonafau verovert de bal door een tackle van achteren. Bonafau speelt de bal door. Díaz De Bedoya rent richting de bal. Díaz De Bedoya draait met de bal, schiet en ... Mallea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 57%, Questo e Boca 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-PI FC - Questo e Boca 1:1

54e minuut.
Lázi kopt de bal weg. Kumara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumara geeft een hoge lob. Scriha is nu in balbezit. Scriha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lázi is nu in balbezit. Kumara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon speelt de bal door. Díaz De Bedoya is nu in balbezit. Díaz De Bedoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Petre is nu in balbezit. Kumara is nu in balbezit. Petre onderschept slim de pass. Petre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Questo e Boca 2:1

63e minuut.
Virtejaru komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Ente komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Virtejaru is nu in balbezit. Kiese verovert de bal door een tackle van achteren. Pokorny verovert de bal door een tackle van achteren. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lázi passt de bal met de wreef. Bonafau speelt de bal door. Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre is nu in balbezit. Petre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lázi geeft een lange en hoge pass. Villar met een sublieme pass. Junák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Günsel rent richting de bal. Günsel passt de bal in één keer door. Isnardi is nu in balbezit. Ente verovert de bal door een tackle van achteren. Ente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 65%, Questo e Boca 35%.
El-PI FC - Questo e Boca 2:1