Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: El-PI FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 266
El-PI FC AC LaFarsa
Recatate Tactiek reMEC
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 29.8
goed Schieten redelijk
zwak Passen slecht
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Petre rent richting de bal. Lázi met een sublieme pass. Junák heeft problemen om de bal te vangen. Petre rent richting de bal. Petre haalt uit met een fantastische trap. Filipputti bokst de bal weg.

7e minuut.
Casina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirio geeft een lange en hoge pass. Akşit is nu in balbezit. Akşit haalt uit met een fantastische trap. Mallea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rothenbuhler onderschept slim de pass. Rothenbuhler geeft een hoge lob. Gabso kopt de bal weg. Akşit rent richting de bal. Akşit draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Junák kopt de bal weg. Akşit is nu in balbezit. Kiese is nu in balbezit. Akşit onderschept slim de pass. Akşit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Piesik passt de bal zonder na te denken. Cirio is nu in balbezit. Casina is nu in balbezit. Cirio verovert de bal door een tackle van achteren. Cirio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
İlkeren rent richting de bal. İlkeren geeft een lange en hoge pass. Petre is nu in balbezit. Petre haalt uit met een fantastische trap. Filipputti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - AC LaFarsa 1:0

31e minuut.
İlkeren is nu in balbezit. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lázi verovert de bal door een tackle van achteren. Lázi passt de bal met de wreef. Petre rent richting de bal. Petre schiet op doel. Filipputti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - AC LaFarsa 2:0

44e minuut.
Piesik onderschept slim de pass. Lázi onderschept slim de pass. Petre is nu in balbezit. Petre draait met de bal, schiet en ... Filipputti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - AC LaFarsa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 59%, AC LaFarsa 41%.
El-PI FC - AC LaFarsa 3:0

46e minuut.
Cirio is nu in balbezit. Cirio passt de bal met de wreef. Pácal rent richting de bal. Lázi verovert de bal door een tackle van achteren. Lázi draait met de bal, schiet en ... Filipputti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Lázi passt de bal met de wreef. İlkeren speelt de bal door. Casina is nu in balbezit. Lázi rent richting de bal. Lázi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Herbert passt de bal in één keer door. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akşit. Akşit krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cirio kopt de bal weg. Klungelig pakt Beljo de bal. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre schiet op doel. Filipputti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Sĩ komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ursulescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casina met een snelle inworp. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 47%, AC LaFarsa 53%.
El-PI FC - AC LaFarsa 3:0