Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fecha libre Estudiantes.
7 Tactiek 3ATT juv
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 33.5
adequate Schieten weak
weak Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Hakim met een sublieme pass. Baumeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baumeister raakt geblesseerd tijdens het duel. Biacchi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Estudiantes. 0:1

4e minuut.
Galabov rent richting de bal. Angolano verovert de bal door een tackle van achteren. Angolano geeft een hoge lob. Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Frydecki de bal. Olislagers is nu in balbezit. Placek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Biacchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Placek probeert naar een medespeler te passen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki passt de bal met de wreef. Grillón is nu in balbezit. Grillón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Szczyżek is nu in balbezit. Galabov rent richting de bal. Govone is nu in balbezit. Govone geeft een lange en hoge pass. Biacchi geeft de bal voor. Florenciañez bokst de bal weg.

34e minuut.
Murphy geeft de bal voor. Frydecki kopt de bal weg. Murphy probeert de bal aan de voet te houden. Grillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillón draait met de bal, schiet en ... Tervasmäki bokst de bal weg.

36e minuut.
Galabov onderschept slim de pass. Galabov geeft de bal voor. Szczyżek is nu in balbezit. Grillón verovert de bal door een tackle van achteren. Grillón draait met de bal, schiet en ... Tervasmäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillón is nu in balbezit. Frydecki is nu in balbezit. Grillón is nu in balbezit. Grillón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 59%, Estudiantes. 41%.
fecha libre - Estudiantes. 0:1

46e minuut.
Machuca komt het veld opgelopen. McAnuff komt het veld opgelopen. Pane komt het veld opgelopen. Achucarro komt het veld opgelopen. Lengen komt het veld opgelopen.

47e minuut.
McAnuff geeft een hoge lob. Olislagers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pane is nu in balbezit. Pane schiet op doel. Tervasmäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fecha libre - Estudiantes. 1:1

49e minuut.
Galabov is nu in balbezit. Galabov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Govone de bal. Achucarro is nu in balbezit. Achucarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Achucarro geeft de bal voor. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim geeft een lange en hoge pass. Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Skonieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skonieczny speelt de bal door. Machuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca schiet op doel. Tervasmäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Estudiantes. 2:1

68e minuut.
Solmark geeft de bal voor. Machuca is nu in balbezit. Gogola maakt een afschuwelijke overtreding. Gogola krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pane is nu in balbezit. Govone onderschept slim de pass. Govone geeft een hoge lob. Pawlaczek rent richting de bal. Pawlaczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Solmark probeert naar een medespeler te passen. Galabov rent richting de bal. Galabov geeft een hoge lob. Machuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca schiet op doel. Tervasmäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Baumeister geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt McAnuff de bal. Pawlaczek rent richting de bal. Pawlaczek haalt uit met een fantastische trap. Casas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hakim zal de hoekschop nemen. McAnuff kopt de bal weg. Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Placek rent richting de bal. Solmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Solmark geeft een hoge lob. Pane is nu in balbezit. Pane draait met de bal, schiet en ... Tervasmäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gogola rent richting de bal. Machuca verovert de bal door een tackle van achteren. Machuca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 57%, Estudiantes. 43%.
fecha libre - Estudiantes. 2:1