Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leandro N Alem Barrett FC
tres abajo Tactiek MEC T
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 32.5
adequate Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen average


29e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas met een sublieme pass. Kakuća rent richting de bal. Stropnický onderschept slim de pass. Stropnický haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Stropnický de bal onder controle te krijgen. Protasiuk is nu in balbezit. Met opzet legt Kakuća zijn tegenspeler op de grond. Kakuća krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Protasiuk probeert naar een medespeler te passen. Stropnický rent richting de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leandro N Alem - Barrett FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leandro N Alem 55%, Barrett FC 45%.
Leandro N Alem - Barrett FC 1:0

62e minuut.
Holewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Holewiński geeft de bal voor. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Groń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een lange en hoge pass. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leandro N Alem - Barrett FC 2:0

72e minuut.
Krasimirov is nu in balbezit. Holewiński heeft problemen om de bal te vangen. Krasimirov is nu in balbezit. Chagas onderschept slim de pass. Chagas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leandro N Alem 60%, Barrett FC 40%.
Leandro N Alem - Barrett FC 2:0