Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Capua 2023 blus salama
Mine Tactiek peo 442
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.2 gemiddelde waardering 45.7
goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Namibiano geeft een hoge lob. Daar is Kuźdub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki draait met de bal, schiet en ... Santin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - blus salama 1:0

4e minuut.
Papała kopt de bal weg. Surman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cestar rent richting de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Capua 2023 - blus salama 1:1

17e minuut.
Barulski speelt de bal door. Popuşoi rent richting de bal. Namibiano verovert de bal door een tackle van achteren. Namibiano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pană onderschept slim de pass. Pană geeft de bal voor. Kuźdub bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki onderschept slim de pass. Korycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - blus salama 2:1

22e minuut.
Papała speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. passt de bal in één keer door. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap. Tauchmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Łaszczewski passt de bal in één keer door. Massaux rent richting de bal. Pană schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pană krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Papała rent richting de bal. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Surman rent richting de bal. Cestar onderschept slim de pass. Cestar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quinté is nu in balbezit. Quinté haalt uit met een fantastische trap. Tauchmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Capua 2023 - blus salama 2:2

31e minuut.
Surman geeft de bal voor. Massaux kan de bal niet met de borst controleren. Massaux geeft de bal voor. Klungelig pakt Cestar de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - blus salama 2:3

33e minuut.
kopt de bal weg. Thabet rent richting de bal. Thabet geeft een hoge lob. Cestar is nu in balbezit. Cestar draait met de bal, schiet en ... Tauchmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is Azor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieruczenko probeert naar een medespeler te passen. Quinté bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinté draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - blus salama 2:4

38e minuut.
Vaccari geeft een lange en hoge pass. Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko met een sublieme pass. Cestar is nu in balbezit. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pawełczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawełczyk geeft de bal voor. Korycki rent richting de bal. Korycki schiet op doel. Santin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - blus salama 3:4

41e minuut.
Popuşoi speelt de bal door. Klungelig pakt Łaszczewski de bal. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Capua 2023 - blus salama 4:4

45e minuut.
is nu in balbezit. passt de bal in één keer door. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ... Tauchmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - blus salama 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 55%, blus salama 45%.
Olimpia Capua 2023 - blus salama 4:5

48e minuut.
Popuşoi verovert de bal door een tackle van achteren. Popuşoi speelt de bal door. Quinté rent richting de bal. Cestar is nu in balbezit. Cestar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Răducioiu komt het veld opgelopen. Dimunno komt het veld opgelopen. Stawczyk komt het veld opgelopen. Abbatangelo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Azor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kieruczenko met de inworp. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Răducioiu speelt de bal door. Barulski is nu in balbezit. Dimunno bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Cestar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Azor geeft een hoge lob. Abbatangelo speelt de bal door. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Korycki de bal. Korycki geeft een lange en hoge pass. Santin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Răducioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducioiu passt de bal met de wreef. Popuşoi rent richting de bal. Namibiano onderschept slim de pass. Namibiano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Capua 2023 - blus salama 5:5

73e minuut.
Daar is Stawczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszczewski geeft een lange en hoge pass. Cestar is nu in balbezit. Cestar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Abbatangelo rent richting de bal. Abbatangelo speelt de bal door. Daar is Korycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 50%, blus salama 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Capua 2023 - blus salama 5:5