Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Paduricea KAYSERİ DSİ
541 Tactiek klasik 4-4-2
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 30.1
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


19e minuut.
Perić is nu in balbezit. Perić geeft de bal voor. Baransoy rent richting de bal. Baransoy schiet op doel. De Angeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - KAYSERİ DSİ 0:1

27e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Yetişkin onderschept slim de pass. Yetişkin speelt de bal door. Baransoy rent richting de bal. Baransoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Cabanas de bal. Cabanas geeft de bal voor. Ezilmez kopt de bal weg. Yetişkin rent richting de bal. Yetişkin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Perić rent richting de bal. Perić passt de bal in één keer door. Kütükçü met een sublieme pass. Kendir rent richting de bal. Kendir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 72%, KAYSERİ DSİ 28%.
F.C. Paduricea - KAYSERİ DSİ 0:1

61e minuut.
Perić rent richting de bal. Perić met een sublieme pass. Kütükçü met een sublieme pass. Baransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baransoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Amoroso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eral met een snelle inworp. Kütükçü geeft de bal voor. Minarik probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Minarik geeft een hoge lob. Inworp. Kütükçü met de inworp. Perić rent richting de bal. Perić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Karslı geeft een hoge lob. Inworp. Pelanskis met de inworp. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Kendir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütükçü rent richting de bal. Kendir geeft een hoge lob. Yetişkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetişkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 61%, KAYSERİ DSİ 39%.
F.C. Paduricea - KAYSERİ DSİ 0:1