Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pokeris FK Vilnius
5-3-2 new Tactiek Žirmūnai
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
37.8 gemiddelde waardering 28.1
good Schieten poor
good Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


38e minuut.
Drnek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kroczewski de bal. Kroczewski passt de bal in één keer door. Slavykas rent richting de bal. Slavykas haalt uit met een fantastische trap. Gros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Echter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kroczewski met de inworp. Veraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veraja geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokeris 44%, FK Vilnius 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pokeris - FK Vilnius 0:0

50e minuut.
Kroczewski geeft een lange en hoge pass. Echter kopt de bal weg. Curto probeert de bal aan de voet te houden. Kyuranov is nu in balbezit. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap. Gros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Slavykas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavykas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kraav is nu in balbezit. Kusideł onderschept slim de pass. Kusideł speelt de bal door. Tasasız is nu in balbezit. Tasasız draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kroczewski met een snelle inworp. Veraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veraja geeft een lange en hoge pass. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ploaie geeft de bal voor. Curto kopt de bal weg. Klungelig pakt Bakk de bal. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek passt de bal met de wreef. Veraja geeft een hoge lob. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Curto met een snelle inworp. Klungelig pakt Cutini de bal. Bakk verovert de bal door een tackle van achteren. Bakk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokeris 40%, FK Vilnius 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pokeris - FK Vilnius 0:0