Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vilnius FK Pavilnys
Žirmūnai Tactiek 532W
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 31.3
weak Schieten good
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Bazylewicz passt de bal zonder na te denken. Jęsiak is nu in balbezit. Peñate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jęsiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López Velázquez komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinka geeft de bal voor. Postelnicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thévenot bereikt de bal nog maar net als eerste. Thévenot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Marcel speelt de bal door. Luksep is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirga. Mirga krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mirga passt de bal in één keer door. Cepeda is nu in balbezit. Kusideł is nu in balbezit. Cepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cepeda geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Fado de bal. Schaievitch is nu in balbezit. Fado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fado krijgt een gele kaart. Schaievitch raakt geblesseerd tijdens het duel. Kepenis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Apostolidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schaievitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaievitch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Peñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęsiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jęsiak speelt de bal door. Bazylewicz is nu in balbezit. Bazylewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 56%, FK Pavilnys 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Vilnius - FK Pavilnys 0:0

56e minuut.
Dinka kopt de bal weg. Gusinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusinu geeft een lange en hoge pass. Bazylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazylewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 36%, FK Pavilnys 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Vilnius - FK Pavilnys 0:0