Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pokeris FK Pavilnys
5-3-2 new Tactiek 532W
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 30.8
goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Slavykas kopt de bal weg. Canapicchi probeert naar een medespeler te passen. Apostolidis kan de bal niet met de borst controleren. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakk geeft de bal voor. Slavykas kopt de bal weg. Kyuranov is nu in balbezit. Kyuranov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - FK Pavilnys 1:0

7e minuut.
Kroczewski geeft de bal voor. Kyuranov kopt de bal weg. Slavykas is nu in balbezit. Slavykas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - FK Pavilnys 2:0

18e minuut.
Bakk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirga. Bakk raakt geblesseerd tijdens het duel. Ploaie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Slavykas is nu in balbezit. Canapicchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Canapicchi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mirga rent richting de bal. Bakk verovert de bal door een tackle van achteren. Bakk met een sublieme pass. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kroczewski geeft een lange en hoge pass. Mirga rent richting de bal. Mirga passt de bal zonder na te denken. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov draait met de bal, schiet en ... Marcel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Canapicchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavykas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavykas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gusinu. Kyuranov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bakk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marcel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokeris 40%, FK Pavilnys 60%.
FC Pokeris - FK Pavilnys 2:0

47e minuut.
Slavykas rent richting de bal. López Velázquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slavykas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kraav zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Apostolidis probeert de bal met de borst te controleren. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mirga passt de bal zonder na te denken. Stadnik heeft problemen om de bal te vangen. Stadnik met een sublieme pass. Jęsiak rent richting de bal. Jęsiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kraav geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gusinu de bal. Gusinu met een sublieme pass. Slavykas is nu in balbezit. Slavykas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kroczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veraja geeft een lange en hoge pass. Slavykas maakt een snoekduik en kopt de bal. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Veraja rent richting de bal. Veraja passt de bal in één keer door. Bakk geeft een lange en hoge pass. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Veraja geeft een hoge lob. Kyuranov kopt de bal weg. Daar is Canapicchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavykas bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavykas draait met de bal, schiet en ... Marcel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kyuranov rent richting de bal. Kyuranov haalt uit met een fantastische trap. Marcel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokeris 34%, FK Pavilnys 66%.
FC Pokeris - FK Pavilnys 2:0