Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Lenciūgai FK Vilnius
532 up2 Tactiek Žirmūnai
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 24
goed Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patkauskas met een snelle inworp. Lisaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisaitis geeft een lange en hoge pass. Lazovikas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lisaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Lisaitis geeft de bal voor. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Pogribnojus rent richting de bal. Pogribnojus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lisaitis is nu in balbezit. Lisaitis geeft een lange en hoge pass. Pogribnojus kopt de bal weg. Lazovikas rent richting de bal. Lazovikas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Surplys is nu in balbezit. Surplys geeft een lange en hoge pass. Daar is Ene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogribnojus rent richting de bal. Pogribnojus schiet op doel. Gros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lazovikas is nu in balbezit. Lazovikas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pogribnojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trešl. Trešl krijgt een gele kaart. Lazovikas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisaitis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lazovikas springt en kopt de bal. Klungelig pakt Nedyalkov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FK Vilnius 1:0

28e minuut.
Lazovikas passt de bal met de wreef. Pogribnojus is nu in balbezit. Peñate is nu in balbezit. Pogribnojus onderschept slim de pass. Pogribnojus draait met de bal, schiet en ... Gros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ene geeft de bal voor. Daar is Kuzeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzeris geeft een hoge lob. Pogribnojus geeft een lange en hoge pass. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FK Vilnius 2:0

45e minuut.
Gluoksnys verovert de bal door een tackle van achteren. Gluoksnys geeft een lange en hoge pass. Pogribnojus rent richting de bal. Pogribnojus schiet op doel. Gros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FK Vilnius 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 27%, FK Vilnius 73%.
FK Lenciūgai - FK Vilnius 3:0

58e minuut.
Lazovikas heeft problemen om de bal te vangen. Nedyalkov rent richting de bal. Lazovikas verovert de bal door een tackle van achteren. Pogribnojus rent richting de bal. Pogribnojus schiet op doel. Gros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gluoksnys geeft de bal voor. Tasasız kopt de bal weg. Patkauskas heeft problemen om de bal te vangen. Pogribnojus is nu in balbezit. Pogribnojus schiet op doel. Gros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lisaitis rent richting de bal. Lisaitis passt de bal met de wreef. Gómez is nu in balbezit. Lazovikas verovert de bal door een tackle van achteren. Lazovikas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gluoksnys geeft een hoge lob. Kusideł probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gluoksnys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisaitis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lisaitis is nu in balbezit. Lisaitis passt de bal in één keer door. Gluoksnys rent richting de bal. Gluoksnys haalt uit met een fantastische trap. Gros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lenciūgai - FK Vilnius 4:0

88e minuut.
Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisaitis onderschept slim de pass. Lisaitis passt de bal met de wreef. Patkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gros met een harde bal richting middenveld. Lisaitis kopt de bal weg. Pogribnojus heeft problemen om de bal te vangen. Lazovikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazovikas schiet op doel. Gros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Lazovikas heeft problemen om de bal te vangen. Gluoksnys geeft een hoge lob. Daar is Pogribnojus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazovikas is nu in balbezit. Lazovikas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lenciūgai 24%, FK Vilnius 76%.
FK Lenciūgai - FK Vilnius 4:0