Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Queenstown FC Faust
Normal Tactiek temp1
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 39.6
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


11e minuut.
Kim rent richting de bal. Schaessens is nu in balbezit. Schaessens probeert naar een medespeler te passen. Wouters is nu in balbezit. Wouters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Faust 0:1

17e minuut.
Schaessens is nu in balbezit. Schaessens geeft een hoge lob. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele haalt uit met een fantastische trap. Bala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Faust 0:2

22e minuut.
Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter rent richting de bal. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Wouters de bal. Wouters rent richting de bal. Wouters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Faust 0:3

28e minuut.
Van Brussel onderschept slim de pass. Van Brussel geeft een hoge lob. Lam heeft problemen om de bal te vangen. Wouters is nu in balbezit. Wouters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
de Bakker probeert naar een medespeler te passen. Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker verovert de bal door een tackle van achteren. de Bakker met een sublieme pass. Waele geeft de bal voor. Paal! Bala bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Waele probeert naar een medespeler te passen. Wouters heeft problemen om de bal te vangen. Poorter rent richting de bal. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Bala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Faust 0:4

44e minuut.
Wouters is nu in balbezit. Kumavelu rent richting de bal. Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Poorter is nu in balbezit. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Queenstown FC 80%, Faust 20%.
Queenstown FC - Faust 0:4

49e minuut.
Waele probeert naar een medespeler te passen. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter is nu in balbezit. Poorter draait met de bal, schiet en ... Bala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele onderschept slim de pass. Wouters is nu in balbezit. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Bala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Faust 0:5

56e minuut.
Bala trapt de bal weg van het doel. Vitellio kopt de bal weg. Klungelig pakt Lam de bal. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bala trapt de bal weg van het doel. Schaessens kopt de bal weg. Wouters rent richting de bal. Wouters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Faust 0:6

67e minuut.
Daar is Schaessens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaessens geeft een hoge lob. Waele maakt een snoekduik en kopt de bal. Wouters krijgt zijn hoofd ertegen. Bala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Faust 0:7

71e minuut.
Poorter is nu in balbezit. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter rent richting de bal. Wouters rent richting de bal. Wouters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wouters met een sublieme pass. Poorter probeert naar een medespeler te passen. Waele is nu in balbezit. Waele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Faust 0:8

80e minuut.
Meng kopt de bal weg. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele passt de bal zonder na te denken. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vitellio passt de bal in één keer door. Daar is Schaessens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaessens geeft een hoge lob. Daar is Wouters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouters draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Waele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter is nu in balbezit. Poorter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Wouters rent richting de bal. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter passt de bal in één keer door. Wouters rent richting de bal. Wouters schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Queenstown FC 87%, Faust 13%.
Queenstown FC - Faust 0:8