Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Northville Faust
begin Tactiek temp1
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten uitstekend
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Waele rent richting de bal. Ciuciuleanu rent richting de bal. Vitellio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitellio geeft een lange en hoge pass. Putte krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Daenen geeft een lange en hoge pass. Kolle kopt de bal weg. Poorter kan de bal niet met de borst controleren. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Pencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Commerman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitellio met de inworp. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele geeft een lange en hoge pass. Pencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pencz speelt de bal door. Ydens met een sublieme pass. Daar is Vitellio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitellio geeft een hoge lob. Poorter krijgt zijn hoofd ertegen. Pencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan met een sublieme pass. Vitellio rent richting de bal. Vitellio geeft een hoge lob. Putte krijgt zijn hoofd ertegen. Pencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Poorter kopt de bal weg. Stivala probeert naar een medespeler te passen. Feo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Putte is nu in balbezit. Putte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Commerman verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vitellio neemt de hoekschop. Putte krijgt zijn hoofd ertegen. Pencz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Faust 0:1

39e minuut.
Feo is nu in balbezit. Feo probeert naar een medespeler te passen. Fülep met een sublieme pass. Putte rent richting de bal. Putte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vitellio is nu in balbezit. Vitellio geeft de bal voor. Putte is nu in balbezit. Putte haalt uit met een fantastische trap. Pencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Commerman heeft problemen om de bal te vangen. Putte rent richting de bal. Putte draait met de bal, schiet en ... Pencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Faust 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 79%, Faust 21%.
F.C. Northville - Faust 0:2

46e minuut.
Vitellio met een sublieme pass. Waele is nu in balbezit. Waele geeft een hoge lob. Klungelig pakt Putte de bal. Putte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Ydens kopt de bal weg. Commerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte onderschept slim de pass. Putte schiet op doel. Pencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Faust 0:3

54e minuut.
Vitellio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitellio geeft een hoge lob. Putte rent richting de bal. Putte haalt uit met een fantastische trap. Pencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Faust 0:4

58e minuut.
Poorter is nu in balbezit. Poorter geeft een hoge lob. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte schiet op doel. Pencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Faust 0:5

60e minuut.
Ydens geeft een hoge lob. Commerman heeft problemen om de bal te vangen. Putte is nu in balbezit. Putte haalt uit met een fantastische trap. Pencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Faust 0:6

62e minuut.
de Bakker speelt de bal door. Vitellio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitellio met een sublieme pass. Waele rent richting de bal. Waele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Waele geeft een lange en hoge pass. Poorter kopt de bal weg. Putte heeft problemen om de bal te vangen. Putte draait met de bal, schiet en ... Pencz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Faust 0:7

68e minuut.
Vitellio met een snelle inworp. Waele rent richting de bal. Waele geeft een hoge lob. Putte controleert de bal met de borst. Poorter rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kolle passt de bal in één keer door. Feo rent richting de bal. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter rent richting de bal. Poorter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Faust 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 80%, Faust 20%.
F.C. Northville - Faust 0:8