Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Johannesburg FC 2024 Queenstown FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Niang is nu in balbezit. Niang geeft een lange en hoge pass. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng rent richting de bal. Meng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Neo rent richting de bal. Neo geeft de bal voor. Klungelig pakt Mpisi de bal. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Judele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Krishnaveny de bal. Krishnaveny geeft een lange en hoge pass. Giannelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Queenstown FC 0:1

11e minuut.
Krishnaveny met de inworp. Hlongwane rent richting de bal. Hlongwane probeert naar een medespeler te passen. Dladla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dladla haalt uit met een fantastische trap. Choy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Johannesburg FC 2024 - Queenstown FC 1:1

13e minuut.
Kumavelu speelt de bal door. Judele rent richting de bal. Judele speelt de bal door. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli draait met de bal, schiet en ... Gopane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Mapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapela geeft een hoge lob. Dladla rent richting de bal. Dladla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Queenstown FC 2:1

27e minuut.
Ngake bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Judele met een sublieme pass. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Giannelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannelli passt de bal met de wreef. Meng is nu in balbezit. Meng schiet op doel. Mpisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Judele rent richting de bal. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Judele rent richting de bal. Judele passt de bal met de wreef. Kim met een sublieme pass. Giannelli rent richting de bal. Giannelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johannesburg FC 2024 70%, Queenstown FC 30%.
Johannesburg FC 2024 - Queenstown FC 2:1

51e minuut.
Ndlovu probeert naar een medespeler te passen. Hlongwane rent richting de bal. Dladla is nu in balbezit. Hlongwane is nu in balbezit. Hlongwane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Meng is nu in balbezit. Ngake verovert de bal door een tackle van achteren. Ngake speelt de bal door. Hlongwane rent richting de bal. Hlongwane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kumavelu geeft de bal voor. Giannelli heeft problemen om de bal te vangen. Ndlazi speelt de bal door. Kim rent richting de bal. Kim geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Krishnaveny met een sublieme pass. Ndlazi heeft problemen om de bal te vangen. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli haalt uit met een fantastische trap. Gopane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Johannesburg FC 2024 - Queenstown FC 2:2

89e minuut.
Hlongwane passt de bal in één keer door. Ngake rent richting de bal. Ngake speelt de bal door. Dladla rent richting de bal. Dladla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Choy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Queenstown FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johannesburg FC 2024 54%, Queenstown FC 46%.
Johannesburg FC 2024 - Queenstown FC 3:2