Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Johannesburg FC 2024 Faust
Normal Tactiek temp1
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Mapela kopt de bal weg. Poorter met een sublieme pass. Klungelig pakt Pula de bal. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gopane trapt de bal weg van het doel. de Bakker kopt de bal weg. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:1

4e minuut.
Hlongwane speelt de bal door. Dladla bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters rent richting de bal. Waele is nu in balbezit. Waele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daenen met de inworp. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter geeft een lange en hoge pass. Wouters krijgt zijn hoofd ertegen. Gopane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:2

16e minuut.
Pula bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele verovert de bal door een tackle van achteren. Waele passt de bal met de wreef. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ndlazi trapt de bal weg van het doel. Waele kopt de bal weg. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters schiet op doel. Gopane probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Daenen passt de bal zonder na te denken. Vitellio speelt de bal door. de Bakker geeft een hoge lob. Wouters rent richting de bal. Wouters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gopane trapt de bal weg. de Bakker kopt de bal weg. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mulaudzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele onderschept slim de pass. Waele geeft een hoge lob. Poorter is nu in balbezit. Poorter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:3

29e minuut.
Prat onderschept slim de pass. Vitellio rent richting de bal. Vitellio passt de bal zonder na te denken. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ... Gopane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ndlazi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daenen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wouters krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:4

36e minuut.
de Bakker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele geeft de bal voor. Wouters is nu in balbezit. Wouters draait met de bal, schiet en ... Gopane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
de Bakker kopt de bal weg. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters passt de bal met de wreef. Waele is nu in balbezit. Waele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:5

41e minuut.
Klungelig pakt Vitellio de bal. Vitellio kopt de bal weg. Wouters is nu in balbezit. Poorter rent richting de bal. Poorter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:6

45e minuut.
Waele is nu in balbezit. Wouters is nu in balbezit. Wouters passt de bal in één keer door. Poorter rent richting de bal. Poorter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johannesburg FC 2024 80%, Faust 20%.
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:6

50e minuut.
Poorter geeft de bal voor. Waele maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Wouters de bal onder controle te krijgen. Vitellio rent richting de bal. Vitellio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ngake kopt de bal weg. Vitellio is nu in balbezit. Vitellio passt de bal in één keer door. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gopane trapt de bal weg. de Bakker kopt de bal weg. Wouters rent richting de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hlongwane heeft problemen om de bal te vangen. Vitellio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitellio passt de bal zonder na te denken. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Waele verovert de bal door een tackle van achteren. Waele speelt de bal door. Mpisi verovert de bal door een tackle van achteren. Poorter is nu in balbezit. Poorter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:7

62e minuut.
Vitellio probeert naar een medespeler te passen. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker passt de bal zonder na te denken. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters schiet op doel. Gopane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouters is nu in balbezit. Wouters draait met de bal, schiet en ... Gopane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:8

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Wouters de bal onder controle te krijgen. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker speelt de bal door. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Schaessens rent richting de bal. Schaessens geeft de bal voor. Waele kopt de bal weg. Wouters rent richting de bal. Wouters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vitellio onderschept slim de pass. Vitellio met een sublieme pass. Daar is Wouters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Gopane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:9

82e minuut.
Wouters kopt de bal weg. Ndlazi controleert de bal met de borst. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter schiet op doel. Gopane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:10

86e minuut.
Gopane trapt de bal weg. Daenen kopt de bal weg. Wouters is nu in balbezit. Wouters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:11

89e minuut.
Van Brussel passt de bal in één keer door. de Bakker is nu in balbezit. de Bakker passt de bal in één keer door. Wouters rent richting de bal. Wouters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johannesburg FC 2024 89%, Faust 11%.
Johannesburg FC 2024 - Faust 0:12