Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faust Johannesburg FC 2024
temp1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 24.8
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Vitellio passt de bal met de wreef. Waele rent richting de bal. Waele probeert naar een medespeler te passen. Wouters is nu in balbezit. Wouters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Daenen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poorter rent richting de bal. Niang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poorter raakt geblesseerd tijdens het duel. Poorter neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Inworp. Maphuste met de inworp. Hlongwane rent richting de bal. Hlongwane met een sublieme pass. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 0:1

17e minuut.
Ndlazi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prat de bal. Prat speelt de bal door. Poorter rent richting de bal. Poorter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hlongwane heeft problemen om de bal te vangen. Vitellio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitellio probeert naar een medespeler te passen. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gopane trapt de bal weg van het doel. de Bakker kopt de bal weg. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters schiet op doel. Gopane bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faust - Johannesburg FC 2024 1:1

29e minuut.
Dladla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hlongwane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouters onderschept slim de pass. Wouters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters probeert naar een medespeler te passen. Poorter rent richting de bal. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Gopane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 2:1

33e minuut.
Wouters passt de bal met de wreef. Schaessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaessens passt de bal zonder na te denken. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 3:1

34e minuut.
Mpisi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mulaudzi de bal. Wouters rent richting de bal. Wouters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 4:1

37e minuut.
de Bakker met een snelle inworp. Waele geeft een lange en hoge pass. Poorter heeft problemen om de bal te vangen. Wouters rent richting de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Gopane bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 5:1

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ndlazi trapt de bal weg van het doel. Inworp. Daenen met de inworp. Poorter geeft de bal voor. Gopane bokst de bal weg. Mpisi rent richting de bal. Wouters onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 6:1

43e minuut.
Daenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daenen speelt de bal door. Waele heeft problemen om de bal te vangen. Waele geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 19%, Johannesburg FC 2024 81%.
Faust - Johannesburg FC 2024 7:1

47e minuut.
Vitellio probeert naar een medespeler te passen. Ndlazi met een sublieme pass. Waele is nu in balbezit. Wouters is nu in balbezit. Wouters schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ndlazi de bal. Poorter rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 8:1

51e minuut.
Hlongwane is nu in balbezit. Vitellio verovert de bal door een tackle van achteren. Vitellio speelt de bal door. Wouters rent richting de bal. Wouters draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gopane probeert wanhopig de bal te grijpen. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 9:1

53e minuut.
Vitellio rent richting de bal. Vitellio geeft een lange en hoge pass. Poorter geeft een lange en hoge pass. Wouters is nu in balbezit. Wouters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 10:1

54e minuut.
de Bakker met een sublieme pass. Waele rent richting de bal. de Bakker geeft een lange en hoge pass. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 11:1

59e minuut.
Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters passt de bal zonder na te denken. Daenen rent richting de bal. Daenen geeft een lange en hoge pass. Wouters springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 12:1

61e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Bakker zal de hoekschop nemen. Poorter rent richting de bal. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Wouters probeert de bal aan de voet te houden. Gopane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 13:1

63e minuut.
de Bakker geeft de bal voor. Mulaudzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wouters rent richting de bal. Wouters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 14:1

66e minuut.
de Bakker probeert naar een medespeler te passen. Wouters rent richting de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Mpisi probeert de bal aan de voet te houden. Gopane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele rent richting de bal. Waele passt de bal zonder na te denken. Poorter rent richting de bal. Poorter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 15:1

78e minuut.
Ndlovu probeert naar een medespeler te passen. Daenen rent richting de bal. Daenen geeft een hoge lob. Wouters kopt de bal weg. Waele met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - Johannesburg FC 2024 16:1

80e minuut.
Ngake rent richting de bal. Waele onderschept slim de pass. Waele met een sublieme pass. Wouters rent richting de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 21%, Johannesburg FC 2024 79%.
Faust - Johannesburg FC 2024 16:1