Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:14
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Diósjenői St. Hubertus
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6263
Patying FC TH Balmaz FC
zúzóz Tactiek 433
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 28.2
formidabel Schieten redelijk
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Olajkár passt de bal in één keer door. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt de Camargo de bal. de Camargo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Hamar kopt de bal weg. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević probeert naar een medespeler te passen. de Camargo rent richting de bal. de Camargo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mérei verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş met een sublieme pass. de Camargo rent richting de bal. de Camargo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 1:0

8e minuut.
Vairavan onderschept slim de pass. Mérei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérei probeert naar een medespeler te passen. Pandurević is nu in balbezit. de Camargo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cocoloş zal de hoekschop nemen. Pandurević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 2:0

13e minuut.
Hamar rent richting de bal. Hamar met een sublieme pass. Mérei met een sublieme pass. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Hurane met een harde bal richting middenveld. Hamar kopt de bal weg. Pandurević heeft problemen om de bal te vangen. de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 3:0

16e minuut.
Källström met een sublieme pass. Daar is Göksu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pihlaja-aho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lourenço met een snelle inworp. Gioldanis rent richting de bal. Gioldanis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
de Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. de Camargo met een sublieme pass. Pandurević rent richting de bal. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nordstrand met een harde bal richting middenveld. Mérei kopt de bal weg. Pandurević rent richting de bal. Pandurević schiet op doel. Nordstrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zolj de bal. de Camargo rent richting de bal. de Camargo draait met de bal, schiet en ... Nordstrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Hurane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 4:0

25e minuut.
Mérei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérei passt de bal met de wreef. Hamar probeert naar een medespeler te passen. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 5:0

30e minuut.
Vairavan onderschept slim de pass. Vairavan passt de bal in één keer door. Hamar rent richting de bal. Hamar geeft een lange en hoge pass. de Camargo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pandurević is nu in balbezit. Pandurević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kikin de bal. de Camargo rent richting de bal. de Camargo schiet op doel. De bal raakt de paal. Nordstrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hamar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Nordstrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 6:0

44e minuut.
Vairavan passt de bal met de wreef. Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş speelt de bal door. de Camargo rent richting de bal. de Camargo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 25%, TH Balmaz FC 75%.
Patying FC - TH Balmaz FC 7:0

46e minuut.
Mérei speelt de bal door. Cocoloş speelt de bal door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kikin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Olajkár passt de bal met de wreef. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş passt de bal met de wreef. de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
de Camargo kopt de bal weg. Kikin heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 8:0

53e minuut.
Zolj is nu in balbezit. Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurević passt de bal zonder na te denken. de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 9:0

55e minuut.
Bydłoń is nu in balbezit. Vairavan met een sublieme pass. Klungelig pakt Pandurević de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 10:0

56e minuut.
de Camargo is nu in balbezit. de Camargo schiet op doel. Hurane probeert de bal aan de voet te houden. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Nordstrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
de Camargo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nordstrand neemt vlug de vrije trap. Cocoloş kopt de bal weg. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Nordstrand probeert naar een medespeler te passen. Mérei kopt de bal weg. Pandurević heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Nordstrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 11:0

63e minuut.
de Camargo passt de bal zonder na te denken. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pandurević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Camargo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nordstrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Camargo rent richting de bal. de Camargo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 12:0

64e minuut.
Olajkár met een snelle inworp. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş speelt de bal door. de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cocoloş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan geeft een lange en hoge pass. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 13:0

69e minuut.
Lourenço rent richting de bal. Pajuvesi rent richting de bal. Pajuvesi passt de bal met de wreef. de Camargo rent richting de bal. de Camargo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nunes is nu in balbezit. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş speelt de bal door. de Camargo rent richting de bal. de Camargo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zolj met een sublieme pass. Olajkár rent richting de bal. Olajkár geeft de bal voor. de Camargo rent richting de bal. de Camargo draait met de bal, schiet en ... Nordstrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kikin onderschept slim de pass. Kikin geeft een lange en hoge pass. Göksu is nu in balbezit. Olajkár verovert de bal door een tackle van achteren. Olajkár geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nordstrand trapt de bal weg van het doel. Cocoloş speelt de bal door. Mérei met een sublieme pass. Pandurević rent richting de bal. Pandurević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Olajkár speelt de bal door. de Camargo met een sublieme pass. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 14:0

81e minuut.
Pandurević rent richting de bal. Pandurević speelt de bal door. de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo haalt uit met een fantastische trap. Nordstrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - TH Balmaz FC 15:0

83e minuut.
Pandurević passt de bal in één keer door. de Camargo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hurane ... Strafschop! de Camargo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. de Camargo kan niet meer verder spelen. Berényi komt het veld opgelopen. Mérei zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hamar probeert de bal aan de voet te houden. Vairavan rent richting de bal. Vairavan speelt de bal door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nordstrand met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mérei de bal. Hamar probeert naar een medespeler te passen. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 15%, TH Balmaz FC 85%.
Patying FC - TH Balmaz FC 15:0