Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC (V)alencia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1695
FC (V)alencia Czempiony
new Tactiek 523333
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 47.7
good Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen solid


1e minuut.
Karpacz passt de bal zonder na te denken. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński speelt de bal door. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Czempiony 0:1

15e minuut.
Pietraszewski geeft een lange en hoge pass. Animucki kopt de bal weg. Bayramlı is nu in balbezit. Kuliński is nu in balbezit. Kuliński draait met de bal, schiet en ... Kajetanowicz bokst de bal weg. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pietraszewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brożek met de inworp. Bayramlı is nu in balbezit. Bayramlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC (V)alencia - Czempiony 1:1

37e minuut.
Jabłko kopt de bal weg. Inworp. Brożek met de inworp. Gnoiński probeert de bal met de borst te controleren. Gnoiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Polverino bereikt de bal nog maar net als eerste. Polverino met een sublieme pass. Pimenta rent richting de bal. Karpacz onderschept slim de pass. Karpacz schiet op doel. van Mourik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kołpaczyński kopt de bal weg. Mir is nu in balbezit. Karpacz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. van Mourik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Czempiony 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 52%, Czempiony 48%.
FC (V)alencia - Czempiony 1:2

54e minuut.
Iwaszko geeft de bal voor. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek geeft een lange en hoge pass. Kuliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bayramlı rent richting de bal. Bayramlı passt de bal met de wreef. Kuliński rent richting de bal. Kuliński draait met de bal, schiet en ... Kajetanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kołpaczyński met een sublieme pass. Levinder rent richting de bal. Levinder passt de bal in één keer door. Karpacz rent richting de bal. Karpacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wypych heeft problemen om de bal te vangen. Wypych passt de bal met de wreef. Kołpaczyński is nu in balbezit. Kołpaczyński geeft een hoge lob. Karpacz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 41%, Czempiony 59%.
FC (V)alencia - Czempiony 1:2