Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TOP GUN Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3819
TOP GUN Σπόρτινγκ Χιχόν
stratis2.1 Tactiek Ραουλ
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Papapanagis met een sublieme pass. Klungelig pakt Plitas de bal. Logan begaat een overtreding. Logan krijgt een gele kaart. Plitas raakt geblesseerd tijdens het duel. Papapanagis komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lappas is nu in balbezit. Damianakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:1

6e minuut.
Lappas passt de bal met de wreef. Plitas is nu in balbezit. Logan onderschept slim de pass. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Çekiç rent richting de bal. Papapanagis met een sublieme pass. Oikonomou rent richting de bal. Lappas verovert de bal door een tackle van achteren. Lappas draait met de bal, schiet en ... Damianakos bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Norger zal de hoekschop nemen. Daar is Maler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Damianakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Papapanagis kopt de bal weg. Klungelig pakt Fortsatos de bal. Fortsatos verovert de bal door een tackle van achteren. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Damianakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Fortsatos rent richting de bal. Papapanagis verovert de bal door een tackle van achteren. Papapanagis probeert naar een medespeler te passen. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel. Damianakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Papapanagis kopt de bal weg. Klungelig pakt Norger de bal. Lappas rent richting de bal. Lappas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:2

31e minuut.
Lappas rent richting de bal. Lappas passt de bal met de wreef. Plitas is nu in balbezit. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Logan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kalokyris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Papapanagis de bal. Papapanagis met een sublieme pass. Lappas rent richting de bal. Lappas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOP GUN 72%, Σπόρτινγκ Χιχόν 28%.
TOP GUN - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:2

46e minuut.
Papastefanou komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fortsatos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Efraimidis met een snelle inworp. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Çekiç kopt de bal weg. Papapanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papapanagis passt de bal zonder na te denken. Lappas is nu in balbezit. Lappas draait met de bal, schiet en ... Damianakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Damianakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Parlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger onderschept slim de pass. Norger passt de bal met de wreef. Lappas rent richting de bal. Lappas schiet op doel. Damianakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Papastefanou onderschept slim de pass. Lyras rent richting de bal. Met opzet legt Çekiç zijn tegenspeler op de grond. Çekiç krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Papapanagis passt de bal in één keer door. Lappas rent richting de bal. Lappas probeert naar een medespeler te passen. Plitas rent richting de bal. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:3

59e minuut.
Tsiartas neemt vlug de vrije trap. Plitas rent richting de bal. Ilionescu is nu in balbezit. Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas haalt uit met een fantastische trap. Damianakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lappas rent richting de bal. Lappas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas geeft de bal voor. Daar is Fortsatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas schiet op doel. Damianakos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Norger zal de hoekschop nemen. Lappas rent richting de bal. Lappas schiet op doel. Damianakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Çekiç speelt de bal door. Norger is nu in balbezit. Norger probeert naar een medespeler te passen. Lappas is nu in balbezit. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Damianakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:4

73e minuut.
Daar is Oikonomou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lappas is nu in balbezit. Lappas probeert naar een medespeler te passen. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel. Damianakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Papapanagis is nu in balbezit. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oikonomou speelt de bal door. Lappas is nu in balbezit. Lappas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Norger bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger passt de bal in één keer door. Papapanagis speelt de bal door. Lappas rent richting de bal. Lappas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Papapanagis geeft de bal voor. Plitas kopt de bal weg. Papapanagis speelt de bal door. Efraimidis rent richting de bal. Efraimidis draait met de bal, schiet en ... Damianakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOP GUN 70%, Σπόρτινγκ Χιχόν 30%.
TOP GUN - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:4