Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Haudaneben Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 583
FC Haudaneben Santiago City
win3 Tactiek 532
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 23.8
adequate Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Küfner is nu in balbezit. Küfner geeft een hoge lob. Torino heeft problemen om de bal te vangen. Schmieder is nu in balbezit. Schmieder schiet op doel. Lekumberri bokst de bal weg.

11e minuut.
Janiszewski geeft de bal voor. Hermosilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Weber de bal. Adaszek rent richting de bal. Adaszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Küfner kopt de bal weg. Hermosilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaroshenko. Yaroshenko krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Oravia speelt de bal door. Morandé is nu in balbezit. Yaroshenko geeft een lange en hoge pass. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lekumberri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Doeltrap. Torino trapt de bal weg. Kärkkäinen kopt de bal weg. Schmieder is nu in balbezit. Schmieder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Janiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janiszewski krijgt een gele kaart. Mastigiani raakt geblesseerd tijdens het duel. Lars zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Neumann kan de bal niet met de borst controleren. Schmieder is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Haudaneben 39%, Santiago City 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Haudaneben - Santiago City 0:0

49e minuut.
Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder passt de bal zonder na te denken. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap. Lekumberri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Santiago City 1:0

51e minuut.
Mastigiani rent richting de bal. Yaroshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani rent richting de bal. Yaroshenko is nu in balbezit. Mastigiani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Maturana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lars rent richting de bal. Lars passt de bal met de wreef. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani schiet op doel. Lekumberri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Santiago City 2:0

53e minuut.
Daar is Adaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastigiani is nu in balbezit. Schmieder rent richting de bal. Daar is Mastigiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastigiani draait met de bal, schiet en ... Lekumberri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mairinger speelt de bal door. Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars passt de bal met de wreef. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kärkkäinen probeert naar een medespeler te passen. Schmieder rent richting de bal. Schmieder passt de bal zonder na te denken. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Maturana heeft problemen om de bal te vangen. Küfner bereikt de bal nog maar net als eerste. Küfner geeft een hoge lob. Neumann heeft problemen om de bal te vangen. Neumann verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lekumberri met een harde bal richting middenveld. Lars kopt de bal weg. Klungelig pakt Janiszewski de bal. Yaroshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaroshenko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kärkkäinen is nu in balbezit. Kärkkäinen geeft de bal voor. Torino heeft problemen om de bal te vangen. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Morandé rent richting de bal. Yaroshenko verovert de bal door een tackle van achteren. Yaroshenko probeert naar een medespeler te passen. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani schiet op doel. Lekumberri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Maturana rent richting de bal. Kärkkäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärkkäinen probeert naar een medespeler te passen. Schmieder rent richting de bal. Schmieder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Haudaneben 18%, Santiago City 82%.
FC Haudaneben - Santiago City 2:0