Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granma Nyíregyháza FC
5-2-3 EXT DR Tactiek zar1607
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 8
82.2 gemiddelde waardering 72.1
briljant Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen uitstekend
magisch Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Daar is Rozner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarchiani verovert de bal door een tackle van achteren. Bustillos speelt de bal door. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson bokst de bal weg.

8e minuut.
José García kopt de bal weg. Lehmann speelt de bal door. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski geeft de bal voor. García de Antona springt en kopt de bal. Rompek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Engelbrecht met een sublieme pass. Iftodi is nu in balbezit. Iftodi geeft een lange en hoge pass. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chęcielewski rent richting de bal. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott passt de bal met de wreef. García de Antona rent richting de bal. García de Antona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Iftodi met een sublieme pass. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski met een sublieme pass. García de Antona rent richting de bal. García de Antona draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rompek bokst de bal weg.

21e minuut.
Walcott met de inworp. Chęcielewski met een sublieme pass. Walcott rent richting de bal. Walcott geeft een lange en hoge pass. Scimitarra springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mendoza geeft de bal voor. Walcott probeert de bal met de borst te controleren. Walcott geeft een hoge lob. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Rompek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gušo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner is nu in balbezit. Gušo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scimitarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scimitarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan passt de bal in één keer door. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek geeft de bal voor. Velciu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hamikyan is nu in balbezit. Aracil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hamikyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hamikyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sebastiansson bokst de bal weg.

44e minuut.
Gušo kopt de bal weg. Tarchiani bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona onderschept slim de pass. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Rompek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Nyíregyháza FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 30%, Nyíregyháza FC 70%.
Granma - Nyíregyháza FC 1:0

62e minuut.
Gušo is nu in balbezit. Gušo geeft een lange en hoge pass. Drogo probeert de bal met de borst te controleren. Scimitarra rent richting de bal. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Rompek bokst de bal weg.

68e minuut.
Walcott met een sublieme pass. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski met een sublieme pass. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Orahovac komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Walcott probeert naar een medespeler te passen. Drogo is nu in balbezit. Scimitarra maakt een afschuwelijke overtreding. Scimitarra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Walcott passt de bal met de wreef. García de Antona rent richting de bal. Met opzet legt Drogo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Drogo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. McGeady verovert de bal door een tackle van achteren. García de Antona probeert de bal met de borst te controleren. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Rompek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bình Nguyên geeft een lange en hoge pass. Łojek is nu in balbezit. Łojek passt de bal in één keer door. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gušo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bustillos kopt de bal weg. Orahovac is nu in balbezit. Orahovac haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granma - Nyíregyháza FC 1:1

82e minuut.
Chęcielewski passt de bal met de wreef. Walcott met een sublieme pass. Iftodi geeft een lange en hoge pass. García de Antona krijgt zijn hoofd ertegen. Rompek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Nyíregyháza FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 43%, Nyíregyháza FC 57%.
Granma - Nyíregyháza FC 2:1