Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aztex CF espaillat
A Tactiek pueba
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 24.5
average Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen average


5e minuut.
Grzywaczewski geeft de bal voor. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea onderschept slim de pass. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Lalatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztex CF - espaillat 1:0

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lalatović met een harde bal richting middenveld. Gómez kopt de bal weg. Codrea is nu in balbezit. Codrea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Codrea onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panczak. Codrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gómez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Panczak de bal onder controle te krijgen. Lalatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panczak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztex CF - espaillat 2:0

45e minuut.
Aknai onderschept slim de pass. Aknai geeft de bal voor. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea onderschept slim de pass. Codrea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aztex CF 47%, espaillat 53%.
Aztex CF - espaillat 2:0

52e minuut.
Wyciszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ohman met een snelle inworp. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez onderschept slim de pass. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De la Rosa kopt de bal weg. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metouali is nu in balbezit. Metouali geeft een lange en hoge pass. Porcher bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ćwiąkała geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galván met de inworp. Lemus rent richting de bal. Lemus geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski draait met de bal, schiet en ... Gómez kopt de bal weg. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztex CF - espaillat 3:0

85e minuut.
Ohman rent richting de bal. Ohman passt de bal zonder na te denken. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Panczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aknai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Codrea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Binder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder begaat een overtreding. Binder krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohman met een snelle inworp. Grzywaczewski is nu in balbezit. Grzywaczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aztex CF 34%, espaillat 66%.
Aztex CF - espaillat 3:0