Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Capitano Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7580
FC Capitano FK Mladosť Myjava
Prässi2 Tactiek Vavara
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 15
26.6 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Raaska rent richting de bal. Kusienicki onderschept slim de pass. Kusienicki met een sublieme pass. Mezei is nu in balbezit. Mezei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Flis probeert naar een medespeler te passen. Niiniviita probeert naar een medespeler te passen. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz schiet op doel. Seppälä werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FK Mladosť Myjava 0:1

5e minuut.
Hollanti met een snelle inworp. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas passt de bal met de wreef. Puistosalmi rent richting de bal. Puistosalmi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Flis is nu in balbezit. Flis geeft een lange en hoge pass. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FK Mladosť Myjava 0:2

18e minuut.
Leikola heeft problemen om de bal te vangen. Hollanti geeft de bal voor. Kusienicki rent richting de bal. Kusienicki geeft de bal voor. Hanc is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Niiniviita rent richting de bal. Niiniviita geeft een hoge lob. Hanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FK Mladosť Myjava 0:3

22e minuut.
Hanc passt de bal zonder na te denken. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz geeft een lange en hoge pass. Niiniviita bereikt de bal nog maar net als eerste. Niiniviita draait met de bal, schiet en ... Seppälä bokst de bal weg.

24e minuut.
Tilea met een snelle inworp. Kusienicki geeft een hoge lob. Hanc heeft problemen om de bal te vangen. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Raaska kopt de bal weg. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtimäki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lehtimäki krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mezei kopt de bal weg. Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusienicki passt de bal in één keer door. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Nurmikoski geeft een hoge lob. Hollanti kopt de bal weg. Miclea is nu in balbezit. Miclea geeft een lange en hoge pass. Wasiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nurmikoski onderschept slim de pass. Laukas met een sublieme pass. Niiniviita is nu in balbezit. Wasiewicz is nu in balbezit. Wasiewicz draait met de bal, schiet en ... Seppälä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FK Mladosť Myjava 0:4

34e minuut.
Hollanti is nu in balbezit. Niiniviita bereikt de bal nog maar net als eerste. Niiniviita passt de bal zonder na te denken. Wasiewicz is nu in balbezit. Wasiewicz schiet op doel. Seppälä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Tilea passt de bal in één keer door. Hanc is nu in balbezit. Hanc passt de bal met de wreef. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FK Mladosť Myjava 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 72%, FK Mladosť Myjava 28%.
FC Capitano - FK Mladosť Myjava 0:5

47e minuut.
Leikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg verovert de bal door een tackle van achteren. Szeląg passt de bal in één keer door. Kusienicki rent richting de bal. Kusienicki geeft een hoge lob. Seppälä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wasiewicz springt en kopt de bal. Seppälä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Szeląg rent richting de bal. Szeląg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mezei de bal. Mezei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FK Mladosť Myjava 0:6

54e minuut.
Szeląg passt de bal in één keer door. Mezei rent richting de bal. Mezei passt de bal met de wreef. Kusienicki is nu in balbezit. Kusienicki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Hanc kopt de bal weg. Klungelig pakt Hollanti de bal. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FK Mladosť Myjava 0:7

62e minuut.
Bollaín verovert de bal door een tackle van achteren. Bollaín geeft een hoge lob. Mezei is nu in balbezit. Mezei draait met de bal, schiet en ... Seppälä probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szeląg rent richting de bal. Szeląg passt de bal in één keer door. Laukas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mezei rent richting de bal. Mezei schiet op doel. Seppälä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Wasiewicz rent richting de bal. Hanc rent richting de bal. Wasiewicz is nu in balbezit. Hanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg onderschept slim de pass. Szeląg speelt de bal door. Mezei rent richting de bal. Mezei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Hollanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Niiniviita is nu in balbezit. Niiniviita passt de bal in één keer door. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz draait met de bal, schiet en ... Seppälä bokst de bal weg.

89e minuut.
Saariluoto geeft de bal voor. Tilea kopt de bal weg. Hollanti controleert de bal met de borst. Wasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Seppälä bokst de bal weg. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FK Mladosť Myjava 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 64%, FK Mladosť Myjava 36%.
FC Capitano - FK Mladosť Myjava 0:8