Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pitaglodasy Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1866
Święta WarmiaBarczewko WKS Baryczanka
523 Tactiek Tomass0-1vVlig
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 40
solid Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


15e minuut.
Akanji rent richting de bal. Akanji passt de bal zonder na te denken. Uciński speelt de bal door. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak draait met de bal, schiet en ... Byrdy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Domowicz rent richting de bal. Domowicz geeft een lange en hoge pass. Bratosławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski schiet op doel. Depta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Trochim met een harde bal richting middenveld. Uciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciechacki de bal. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Inworp. Jędrzejczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teska geeft de bal voor. Helak krijgt zijn hoofd ertegen. Byrdy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - WKS Baryczanka 1:0

33e minuut.
Inworp. Gesaitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uciński probeert naar een medespeler te passen. Helak rent richting de bal. Helak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - WKS Baryczanka 2:0

36e minuut.
Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim passt de bal in één keer door. Kuniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Jędrzejczak is nu in balbezit. Kuniec onderschept slim de pass. Kuniec met een sublieme pass. Bratosławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski schiet op doel. Paal! Depta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Słowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowacki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - WKS Baryczanka 2:1

41e minuut.
Bratosławski rent richting de bal. Piesik is nu in balbezit. Bratosławski begaat een overtreding. Piesik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Ołtarzewski geeft een hoge lob. Domowicz kan de bal niet met de borst controleren. Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Helak rent richting de bal. Helak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Święta WarmiaBarczewko 55%, WKS Baryczanka 45%.
Święta WarmiaBarczewko - WKS Baryczanka 2:1

46e minuut.
Miszkiel komt het veld opgelopen. Bratosławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak is nu in balbezit. Bratosławski maakt een afschuwelijke overtreding. Bratosławski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Trochim passt de bal zonder na te denken. Jędrzejczak rent richting de bal. Jędrzejczak speelt de bal door. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - WKS Baryczanka 3:1

58e minuut.
Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska geeft een hoge lob. Leczkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Słowacki de bal onder controle te krijgen. Leczkowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bratosławski de bal. Bratosławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Święta WarmiaBarczewko - WKS Baryczanka 3:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilie komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kuniec probeert naar een medespeler te passen. Domowicz is nu in balbezit. Domowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Słowacki de bal. Słowacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogowski komt het veld opgelopen. Patury komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Leczkowski is nu in balbezit. Gesaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Gesaitis geeft een lange en hoge pass. Patury rent richting de bal. Patury schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Święta WarmiaBarczewko 61%, WKS Baryczanka 39%.
Święta WarmiaBarczewko - WKS Baryczanka 3:2