Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena fox hole
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6345
FK VM Fox FC Koněšín
útok Tactiek 3-3-1-3
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 60.9
average Schieten excellent
average Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Casco onderschept slim de pass. Casco met een sublieme pass. Macák bereikt de bal nog maar net als eerste. Macák geeft een hoge lob. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Strohschneider onderschept slim de pass. Strohschneider geeft een hoge lob. Hájný is nu in balbezit. Emanuel rent richting de bal. Emanuel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Báló rent richting de bal. Báló geeft een hoge lob. Inworp. Bicek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casco geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Chierchia is nu in balbezit. Chierchia geeft een lange en hoge pass. Sosnica is nu in balbezit. Emanuel onderschept slim de pass. Emanuel schiet op doel. Trifu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Macák geeft een lange en hoge pass. Hájný kopt de bal weg. Klungelig pakt Cytowski de bal. Emanuel rent richting de bal. Emanuel draait met de bal, schiet en ... Trifu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Hájný onderschept slim de pass. Hájný speelt de bal door. Emanuel is nu in balbezit. Emanuel schiet op doel. Trifu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FC Koněšín 0:1

19e minuut.
Daar is Hluchý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hájný rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cytowski. Hájný wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Emanuel draait met de bal, schiet en ... Sosnica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casco rent richting de bal. Casco geeft een lange en hoge pass. Hájný springt en kopt de bal. Trifu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Strohschneider geeft de bal voor. Daar is Sosnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hájný rent richting de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FC Koněšín 0:2

25e minuut.
Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski is nu in balbezit. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hájný is nu in balbezit. Sosnica is nu in balbezit. Sosnica passt de bal in één keer door. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FC Koněšín 0:3

36e minuut.
Strohschneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco geeft een hoge lob. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Strohschneider heeft problemen om de bal te vangen. Strohschneider probeert naar een medespeler te passen. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel draait met de bal, schiet en ... Trifu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FC Koněšín 0:4

44e minuut.
Rufr verovert de bal door een tackle van achteren. Rufr passt de bal in één keer door. Hájný rent richting de bal. Hájný schiet op doel. Filipek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VM Fox 76%, FC Koněšín 24%.
FK VM Fox - FC Koněšín 0:4

46e minuut.
Dostál komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider geeft een hoge lob. Emanuel kopt de bal weg. Hájný is nu in balbezit. Hájný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Casco onderschept slim de pass. Casco geeft een hoge lob. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný draait met de bal, schiet en ... Dostál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FC Koněšín 0:5

54e minuut.
Hájný rent richting de bal. Hájný probeert naar een medespeler te passen. Emanuel is nu in balbezit. Emanuel haalt uit met een fantastische trap. Dostál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FC Koněšín 0:6

59e minuut.
Briscariu geeft een hoge lob. Inworp. Casco met de inworp. Strohschneider geeft de bal voor. Báló kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hájný is nu in balbezit. Hájný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FC Koněšín 0:7

60e minuut.
Colling komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Báló geeft een hoge lob. Aranburu kopt de bal weg. Strohschneider probeert naar een medespeler te passen. Emanuel is nu in balbezit. Emanuel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Emanuel schiet op doel. Báló kopt de bal weg. Báló is nu in balbezit. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapp komt het veld opgelopen. Bicek met de inworp. Casco rent richting de bal. Casco geeft een lange en hoge pass. Hájný is nu in balbezit. Hájný geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Emanuel rent richting de bal. Sosnica onderschept slim de pass. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný schiet op doel. Dostál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FC Koněšín 0:8

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sezek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Casco is nu in balbezit. Casco passt de bal met de wreef. Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FC Koněšín 0:9

74e minuut.
Casco is nu in balbezit. Casco geeft een hoge lob. Báló heeft problemen om de bal te vangen. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Dostál bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Galetka rent richting de bal. Bicek geeft de bal voor. Cytowski kan de bal niet met de borst controleren. Hájný is nu in balbezit. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - FC Koněšín 0:10

84e minuut.
Casco geeft de bal voor. Hájný is nu in balbezit. Hájný probeert naar een medespeler te passen. Emanuel is nu in balbezit. Emanuel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VM Fox 71%, FC Koněšín 29%.
FK VM Fox - FC Koněšín 0:10