Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fap Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11349
fap Sparta LE
3na3 Tactiek 3 na 3
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Junuzić passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milstein neemt de hoekschop. Ruhnow maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:1

15e minuut.
Junuzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ruhnow de bal. Ruhnow schiet op doel. Voin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Soldi is nu in balbezit. Soldi passt de bal zonder na te denken. Cheşnoiu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milstein zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:2

29e minuut.
Radan trapt de bal weg. Klungelig pakt Selić de bal. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:3

33e minuut.
Selić rent richting de bal. Selić passt de bal in één keer door. Vasiljević is nu in balbezit. Ruhnow verovert de bal door een tackle van achteren. Ruhnow haalt uit met een fantastische trap. Voin bokst de bal weg. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow schiet op doel. Voin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Milstein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macari geeft een lange en hoge pass. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Milstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selić verovert de bal door een tackle van achteren. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow haalt uit met een fantastische trap. Voin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:4

45e minuut.
Ruhnow met de inworp. Milstein probeert naar een medespeler te passen. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 56%, Sparta LE 44%.
fap - Sparta LE 0:5

50e minuut.
Milstein passt de bal in één keer door. Beclea rent richting de bal. Beclea geeft een hoge lob. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow schiet op doel. Voin bokst de bal weg. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:6

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milstein neemt de hoekschop. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow draait met de bal, schiet en ... Voin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:7

56e minuut.
Radan met een sublieme pass. Milstein kopt de bal weg. Ruhnow is nu in balbezit. Ruhnow schiet op doel. Voin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Velimirović rent richting de bal. Velimirović met een sublieme pass. Ožegović is nu in balbezit. Simeunović verovert de bal door een tackle van achteren. Simeunović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Selić met een sublieme pass. Inworp. Milstein met de inworp. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Milstein kan de bal niet met de borst controleren. Milstein geeft de bal voor. Voin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simeunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simeunović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Radan met een harde bal richting middenveld. Milstein speelt de bal door. Ruhnow heeft problemen om de bal te vangen. Ruhnow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Junuzić met een snelle inworp. Ožegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ožegović geeft een hoge lob. Ruhnow rent richting de bal. Ruhnow schiet op doel. Voin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:8

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruhnow bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi is nu in balbezit. Soldi probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Junuzić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selić kan de bal niet met de borst controleren. Selić met een sublieme pass. Simeunović is nu in balbezit. Simeunović haalt uit met een fantastische trap. Radan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 41%, Sparta LE 59%.
fap - Sparta LE 0:8