Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reconquista FFC Borgorosso Football Club
2vs2 Tactiek Borgo3largalto
59% Balbezit 41%
68% Spel op eigen helft 32%
10 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 33.8
good Schieten good
solid Passen average
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Hanoune probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Machelli zal de hoekschop nemen. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger draait met de bal, schiet en ... Torp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch geeft een lange en hoge pass. Joller probeert naar een medespeler te passen. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley schiet op doel. Torp bokst de bal weg.

5e minuut.
Machelli probeert naar een medespeler te passen. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger rent richting de bal. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Lissandrin de bal. Alesci rent richting de bal. Alesci geeft een hoge lob. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Torp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beasley rent richting de bal. Beasley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Mitrousis de bal. Mitrousis speelt de bal door. Lissandrin is nu in balbezit. Lissandrin haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Torp trapt de bal weg van het doel. Alesci controleert de bal met de borst. Lissandrin is nu in balbezit. Lissandrin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 1:2

34e minuut.
Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Torp probeert naar een medespeler te passen. Lissandrin is nu in balbezit. Lissandrin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 2:2

38e minuut.
Hanoune geeft een hoge lob. Preta rent richting de bal. Lissandrin verovert de bal door een tackle van achteren. Lissandrin schiet op doel. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 3:2

41e minuut.
Naliato bereikt de bal nog maar net als eerste. Salemme onderschept slim de pass. Salemme met een sublieme pass. Mitrousis met een sublieme pass. Rodić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Naliato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krüger springt en kopt de bal. Beasley kopt de bal weg. Krüger rent richting de bal. Krüger schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 3:3

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Naliato neemt de hoekschop. Krüger kopt de bal weg. Atachi is nu in balbezit. Atachi haalt uit met een fantastische trap. Torp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Lissandrin onderschept slim de pass. Arena onderschept slim de pass. Arena passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krüger de bal. Krüger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 72%, Borgorosso Football Club 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 3:3

48e minuut.
Lissandrin controleert de bal met de borst. Preta rent richting de bal. Lissandrin onderschept slim de pass. Lissandrin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 4:3

49e minuut.
Battiati passt de bal zonder na te denken. Arena met een sublieme pass. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ... Torp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 4:4

50e minuut.
Hanoune rent richting de bal. Hanoune met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Machelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krüger springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Torp met een sublieme pass. Lissandrin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Preta. Preta krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Hanoune onderschept slim de pass. Hanoune geeft de bal voor. Alesci is nu in balbezit. Lissandrin onderschept slim de pass. Lissandrin draait met de bal, schiet en ... Dovizioso bokst de bal weg.

54e minuut.
Preta bereikt de bal nog maar net als eerste. Preta geeft een hoge lob. Beasley speelt de bal door. Krüger rent richting de bal. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Torp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beasley is nu in balbezit. Beasley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 4:5

59e minuut.
Battiati onderschept slim de pass. Battiati speelt de bal door. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger draait met de bal, schiet en ... Torp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Špoljarić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Łeptuch de bal. Kolenda is nu in balbezit. Atachi rent richting de bal. Atachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Naliato probeert naar een medespeler te passen. Atachi is nu in balbezit. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ... Torp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 4:6

73e minuut.
Machelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Machelli probeert naar een medespeler te passen. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi haalt uit met een fantastische trap. Torp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Alesci met een sublieme pass. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley probeert naar een medespeler te passen. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Torp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Hanoune passt de bal zonder na te denken. Beasley is nu in balbezit. Beasley probeert naar een medespeler te passen. Atachi rent richting de bal. Atachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 4:7

83e minuut.
Quassolo rent richting de bal. Quassolo passt de bal met de wreef. Arena met een sublieme pass. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger schiet op doel. Torp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Hanoune geeft een lange en hoge pass. Preta probeert de bal aan de voet te houden. Lissandrin is nu in balbezit. Lissandrin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hanoune passt de bal met de wreef. Torp rent richting de bal. Torp geeft een lange en hoge pass. Lissandrin is nu in balbezit. Lissandrin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 65%, Borgorosso Football Club 35%.
Reconquista FFC - Borgorosso Football Club 4:7