Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club Reconquista FFC
Borgo3largalto Tactiek 2vs2
41% Balbezit 59%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.3 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten very good
average Passen excellent
average Verdedigen incredible


1e minuut.
Krüger met een sublieme pass. Klungelig pakt Battiati de bal. Machelli is nu in balbezit. Grethen onderschept slim de pass. Grethen schiet op doel. Dovizioso bokst de bal weg. Grethen rent richting de bal. Grethen schiet op doel. Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quassolo is nu in balbezit. Grethen verovert de bal door een tackle van achteren. Grethen draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 0:1

4e minuut.
Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch geeft een lange en hoge pass. Machelli is nu in balbezit. Grethen onderschept slim de pass. Grethen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 0:2

6e minuut.
Łeptuch is nu in balbezit. Krüger verovert de bal door een tackle van achteren. Krüger met een sublieme pass. Atachi is nu in balbezit. Atachi schiet op doel. Armelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atachi rent richting de bal. Atachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 1:2

9e minuut.
Machelli onderschept slim de pass. Machelli geeft een lange en hoge pass. Krüger is nu in balbezit. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 2:2

11e minuut.
Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo passt de bal met de wreef. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 3:2

15e minuut.
Hanoune is nu in balbezit. Hanoune geeft de bal voor. Beasley probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krüger de bal. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Grethen kan de bal niet met de borst controleren. Battiati rent richting de bal. Grethen verovert de bal door een tackle van achteren. Grethen schiet op doel. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 3:3

23e minuut.
Krüger kopt de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Armelli trapt de bal weg. Grethen kan de bal niet met de borst controleren. Grethen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Krüger is nu in balbezit. Beasley rent richting de bal. Beasley speelt de bal door. Krüger is nu in balbezit. Krüger schiet op doel. Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beasley is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tortillo zal de hoekschop nemen. Atachi kopt de bal weg. Armelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beasley is nu in balbezit. Beasley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 4:3

27e minuut.
Beasley is nu in balbezit. Beasley passt de bal zonder na te denken. Krüger rent richting de bal. Krüger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 5:3

32e minuut.
Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krüger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krüger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 6:3

33e minuut.
Daar is Tortillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortillo speelt de bal door. Atachi is nu in balbezit. Atachi schiet op doel. Paal! Beasley rent richting de bal. Beasley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 7:3

36e minuut.
Battiati probeert naar een medespeler te passen. Beasley speelt de bal door. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 8:3

38e minuut.
Grethen rent richting de bal. Quassolo begaat een overtreding. Grethen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grethen met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Łeptuch de bal. Łeptuch passt de bal zonder na te denken. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ... Armelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Beasley de bal. Beasley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 9:3

43e minuut.
Klungelig pakt Krüger de bal. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger onderschept slim de pass. Krüger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 10:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 31%, Reconquista FFC 69%.
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 10:3

55e minuut.
Grethen kopt de bal weg. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch passt de bal in één keer door. Armelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 11:3

62e minuut.
Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Łeptuch passt de bal zonder na te denken. Grethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 11:4

63e minuut.
Krüger probeert naar een medespeler te passen. Tortillo rent richting de bal. Grethen verovert de bal door een tackle van achteren. Grethen draait met de bal, schiet en ... Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 11:5

66e minuut.
Grethen probeert naar een medespeler te passen. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch passt de bal zonder na te denken. Grethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Krüger rent richting de bal. Salemme verovert de bal door een tackle van achteren. Beasley met een sublieme pass. Atachi is nu in balbezit. Atachi draait met de bal, schiet en ... Armelli bokst de bal weg.

69e minuut.
Daar is Lissandrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodić onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tortillo neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Krüger de bal onder controle te krijgen. Armelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Atachi controleert de bal met de borst. Joller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atachi raakt geblesseerd tijdens het duel. Naliato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beasley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krüger is nu in balbezit. Krüger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 12:5

74e minuut.
Quassolo met een sublieme pass. Beasley met een sublieme pass. Krüger heeft problemen om de bal te vangen. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 13:5

79e minuut.
Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch geeft een hoge lob. Grethen rent richting de bal. Grethen schiet op doel. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 13:6

80e minuut.
Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Atachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krüger is nu in balbezit. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 14:6

83e minuut.
Łeptuch geeft een hoge lob. Grethen heeft problemen om de bal te vangen. Machelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grethen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Łeptuch geeft een lange en hoge pass. Alesci heeft problemen om de bal te vangen. Grethen is nu in balbezit. Grethen draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 14:7

88e minuut.
Daar is Grethen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preta verovert de bal door een tackle van achteren. Preta geeft een hoge lob. Krüger is nu in balbezit. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Armelli bokst de bal weg. Atachi rent richting de bal. Atachi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beasley is nu in balbezit. Beasley haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 41%, Reconquista FFC 59%.
Borgorosso Football Club - Reconquista FFC 14:7