Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArsenalVN AC Milan
4312 Tactiek 223
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Nola probeert naar een medespeler te passen. Dolfo geeft een lange en hoge pass. Daar is Labougle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labougle haalt uit met een fantastische trap. Hanganu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - AC Milan 0:1

6e minuut.
Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Sơn onderschept slim de pass. Minh Sơn passt de bal zonder na te denken. Labougle bereikt de bal nog maar net als eerste. Labougle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hồng Phát controleert de bal met de borst. Labougle is nu in balbezit. Labougle draait met de bal, schiet en ... Đình Hải probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lokas neemt de hoekschop. Nola springt en kopt de bal. Labougle rent richting de bal. Labougle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Quang Dương met een snelle inworp. Pamučina is nu in balbezit. Lokas onderschept slim de pass. Lokas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Minh Sơn geeft een hoge lob. Nola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labougle rent richting de bal. Nola rent richting de bal. Nola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - AC Milan 0:2

20e minuut.
Minh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Vũ met een sublieme pass. Suwak is nu in balbezit. Suwak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Khánh Huy kopt de bal weg. Lokas is nu in balbezit. Lokas probeert naar een medespeler te passen. Dolfo geeft een lange en hoge pass. Labougle maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tùng Minh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bähringer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolfo geeft de bal voor. Labougle springt en kopt de bal. Hanganu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Protasiewicz kopt de bal weg. Labougle heeft problemen om de bal te vangen. Labougle schiet op doel. Hanganu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Dolfo is nu in balbezit. Dolfo geeft de bal voor. Klungelig pakt Labougle de bal. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - AC Milan 0:3

32e minuut.
Hanganu met een harde bal richting middenveld. Schläppi geeft de bal voor. Trung Phúc rent richting de bal. Suwak onderschept slim de pass. Suwak draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lokas rent richting de bal. Lokas passt de bal zonder na te denken. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola schiet op doel. Hanganu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - AC Milan 0:4

43e minuut.
Khắc Thành geeft de bal voor. Daar is Việt Khoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trọng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola verovert de bal door een tackle van achteren. Nola draait met de bal, schiet en ... Hanganu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 72%, AC Milan 28%.
ArsenalVN - AC Milan 0:4

46e minuut.
Boruciak komt het veld opgelopen. Brianzoli komt het veld opgelopen. Kiên Cường komt het veld opgelopen. Phúc Nguyên komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Dolfo geeft een lange en hoge pass. Đình Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Hải geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Phúc Nguyên de bal onder controle te krijgen. Dolfo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bähringer passt de bal met de wreef. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo met een sublieme pass. Nola heeft problemen om de bal te vangen. Nola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kiên Cường passt de bal met de wreef. Boruciak rent richting de bal. Trung Phúc rent richting de bal. Boruciak verovert de bal door een tackle van achteren. Boruciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Minh Vũ passt de bal met de wreef. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak geeft een lange en hoge pass. Kiên Cường rent richting de bal. Kiên Cường draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Dolfo is nu in balbezit. Dolfo geeft een lange en hoge pass. Đình Hải kopt de bal weg. Labougle bereikt de bal nog maar net als eerste. Labougle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Khánh Huy kan de bal niet met de borst controleren. Kiên Cường is nu in balbezit. Khánh Huy begaat een overtreding. Khánh Huy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 64%, AC Milan 36%.
ArsenalVN - AC Milan 0:4