Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 13:29
  • Competitiewedstrijd: Intertototo cup
  • Stadion: San Siro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1436
AC Milan ArsenalVN
223 Tactiek D3
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Owczarski probeert naar een medespeler te passen. Đình Hải geeft een hoge lob. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut haalt uit met een fantastische trap. Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:1

12e minuut.
Koszut kopt de bal weg. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Minh Sơn is nu in balbezit. Ngọc Thọ onderschept slim de pass. Ngọc Thọ schiet op doel. Andrade bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut schiet op doel. Andrade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:2

14e minuut.
Inworp. Đình Hải met een snelle inworp. Bell geeft een hoge lob. Ngọc Thọ springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:3

17e minuut.
Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Trí verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Trí geeft een hoge lob. Koszut rent richting de bal. Koszut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Đình Hải probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thọ rent richting de bal. Việt Bắc rent richting de bal. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nola passt de bal zonder na te denken. Dolfo rent richting de bal. Dolfo passt de bal met de wreef. Labougle rent richting de bal. Labougle haalt uit met een fantastische trap. Quyền kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Farfán met een snelle inworp. Quang Dương heeft problemen om de bal te vangen. Quang Dương speelt de bal door. Dolfo geeft een lange en hoge pass. Nola springt en kopt de bal. Quyền verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Hải is nu in balbezit. Đình Hải geeft de bal voor. Dolfo geeft een lange en hoge pass. Labougle maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 60%, ArsenalVN 40%.
AC Milan - ArsenalVN 0:3

48e minuut.
Đình Hải probeert naar een medespeler te passen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon passt de bal met de wreef. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:4

50e minuut.
Ðức Trí geeft een lange en hoge pass. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:5

54e minuut.
Owczarski speelt de bal door. Trường Giang is nu in balbezit. Trường Giang passt de bal in één keer door. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut draait met de bal, schiet en ... Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khánh Huy speelt de bal door. Bell geeft een lange en hoge pass. Minh Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Koszut is nu in balbezit. Koszut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:6

57e minuut.
Ngọc Thọ rent richting de bal. Khắc Thành rent richting de bal. Koszut verovert de bal door een tackle van achteren. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:7

59e minuut.
Đình Hải probeert naar een medespeler te passen. Bell rent richting de bal. Bell passt de bal in één keer door. Koszut heeft problemen om de bal te vangen. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Koszut de bal. Koszut passt de bal in één keer door. Đình Hải is nu in balbezit. Đình Hải passt de bal met de wreef. Ðức Trí geeft de bal voor. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành geeft de bal voor. Owczarski kopt de bal weg. Ðức Trí geeft een lange en hoge pass. Koszut krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:8

66e minuut.
Bell passt de bal zonder na te denken. Trường Giang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Việt Bắc de bal. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:9

77e minuut.
Bell passt de bal met de wreef. Koszut probeert de bal aan de voet te houden. Quang Dương begaat een overtreding. Quang Dương krijgt een gele kaart. Koszut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trường Giang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koszut springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bell is nu in balbezit. Bell geeft een hoge lob. Khắc Thành probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut draait met de bal, schiet en ... Andrade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Minh Sơn de bal. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel. Minh Sơn probeert de bal aan de voet te houden. Andrade bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:10

83e minuut.
Đình Hải rent richting de bal. Đình Hải geeft de bal voor. Koszut is nu in balbezit. Koszut haalt uit met een fantastische trap. Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ArsenalVN 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 70%, ArsenalVN 30%.
AC Milan - ArsenalVN 0:11