Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ofspor Zero Tolerance SK
uhh Tactiek gas2
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
49.4 gemiddelde waardering 43.9
very good Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


15e minuut.
Sassoli onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceneviz neemt de hoekschop. Kunduracıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kunduracıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Barreda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hajtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Phi Sua onderschept slim de pass. Phi Sua schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sassoli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - Zero Tolerance SK 1:0

20e minuut.
Gerede rent richting de bal. Gerede geeft de bal voor. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Barreda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - Zero Tolerance SK 2:0

27e minuut.
Çiftelli geeft een lange en hoge pass. Grzesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kunduracıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - Zero Tolerance SK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ofspor 37%, Zero Tolerance SK 63%.
ofspor - Zero Tolerance SK 3:0

50e minuut.
Altunapa rent richting de bal. Ceneviz onderschept slim de pass. Ceneviz met een sublieme pass. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gerede met de inworp. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı met een sublieme pass. Phi Sua rent richting de bal. Phi Sua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ceneviz geeft de bal voor. Sassoli kopt de bal weg. Dykman rent richting de bal. Burgazlı onderschept slim de pass. Burgazlı geeft een lange en hoge pass. Barreda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Phi Sua is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - Zero Tolerance SK 4:0

84e minuut.
Daar is Kunduracıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phi Sua bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher verovert de bal door een tackle van achteren. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - Zero Tolerance SK 5:0

88e minuut.
Burgazlı geeft een lange en hoge pass. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiak rent richting de bal. Kunduracıoğlu onderschept slim de pass. Kunduracıoğlu schiet op doel. Barreda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ofspor 31%, Zero Tolerance SK 69%.
ofspor - Zero Tolerance SK 5:0