Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyuga01 Zero Tolerance SK
kocer Tactiek Flaviano mirror
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
35.9 gemiddelde waardering 47.8
adequate Schieten good
average Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Pawlaczyk speelt de bal door. Szczygielski controleert de bal met de borst. Szczygielski speelt de bal door. Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - Zero Tolerance SK 0:1

5e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski passt de bal met de wreef. Alptekin rent richting de bal. Alptekin haalt uit met een fantastische trap. Bahadır probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - Zero Tolerance SK 0:2

10e minuut.
Grigoryan kopt de bal weg. Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kasiorkiewicz de bal. Kasiorkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Gezgin probeert naar een medespeler te passen. Altunapa rent richting de bal. Alptekin is nu in balbezit. Alptekin draait met de bal, schiet en ... Bahadır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - Zero Tolerance SK 0:3

17e minuut.
Tunalı geeft een hoge lob. Inworp. Virtejaru met de inworp. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute schiet op doel. Benabdellah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pawlaczyk passt de bal zonder na te denken. Storace heeft problemen om de bal te vangen. Altunapa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altunapa krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kuo chuan speelt de bal door. Altunapa rent richting de bal. Alptekin is nu in balbezit. Alptekin draait met de bal, schiet en ... Bahadır probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

28e minuut.
Klungelig pakt Thiryn de bal. Harasimczuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Storace. Harasimczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harasimczuk wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa passt de bal met de wreef. Kuo chuan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Žižka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gezgin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk passt de bal met de wreef. Altunapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin rent richting de bal. Alptekin schiet op doel. Bahadır bokst de bal weg.

44e minuut.
Bileyci kopt de bal weg. Altunapa rent richting de bal. Thiryn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thiryn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyuga01 49%, Zero Tolerance SK 51%.
Hyuga01 - Zero Tolerance SK 0:3

48e minuut.
Kasiorkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Spelbos neemt vlug de vrije trap. Alptekin is nu in balbezit. Alptekin haalt uit met een fantastische trap. Bahadır maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Altunapa is nu in balbezit. Altunapa passt de bal in één keer door. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Gezgin rent richting de bal. Gezgin geeft een lange en hoge pass. Bahadır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bileyci met een snelle inworp. Storace rent richting de bal. Harasimczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Harasimczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasimczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Alptekin met een sublieme pass. Altunapa rent richting de bal. Alptekin rent richting de bal. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Hinc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demanet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gezgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci verovert de bal door een tackle van achteren. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Kuo chuan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Szczygielski speelt de bal door. Alptekin rent richting de bal. Grigoryan is nu in balbezit. Alptekin verovert de bal door een tackle van achteren. Alptekin haalt uit met een fantastische trap. Bahadır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Žižka bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin verovert de bal door een tackle van achteren. Alptekin geeft een hoge lob. Bahadır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Buitenspel voor Kasiorkiewicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Spelbos neemt vlug de vrije trap. Alptekin is nu in balbezit. Alptekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - Zero Tolerance SK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyuga01 59%, Zero Tolerance SK 41%.
Hyuga01 - Zero Tolerance SK 0:4