Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lagann F.C Estudiantes de Merida FC
352 pvm2 Tactiek Estutac
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 63.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal met de wreef. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Montiel speelt de bal door. Kučma rent richting de bal. Holan begaat een overtreding. Holan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guerra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palmeros springt en kopt de bal. Del Piero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Prok de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Villarán geeft de bal voor. Herrera kopt de bal weg. Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes geeft een hoge lob. Palmeros krijgt zijn hoofd ertegen. Del Piero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gama heeft problemen om de bal te vangen. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Villarán rent richting de bal. Villarán geeft een hoge lob. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Estudiantes de Merida FC 0:1

23e minuut.
Macharski verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano rent richting de bal. Bejarano passt de bal in één keer door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Ávila bokst de bal weg.

26e minuut.
Prok rent richting de bal. Palmeros onderschept slim de pass. Palmeros speelt de bal door. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cantona passt de bal met de wreef. Guerra rent richting de bal. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Del Piero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Inworp. Echeto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán geeft een lange en hoge pass. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bejarano geeft de bal voor. Rendón rent richting de bal. Rendón geeft de bal voor. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Estudiantes de Merida FC 0:2

36e minuut.
Palmeros kopt de bal weg. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra passt de bal met de wreef. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec geeft de bal voor. Palmeros kopt de bal weg. Kučma is nu in balbezit. Kučma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 48%, Estudiantes de Merida FC 52%.
Team Lagann F.C - Estudiantes de Merida FC 0:2

47e minuut.
Montiel geeft een lange en hoge pass. Prok kopt de bal weg. Kaviedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaviedes geeft een lange en hoge pass. Palmeros maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Estudiantes de Merida FC 1:2

50e minuut.
Prok heeft problemen om de bal te vangen. Kučma rent richting de bal. Prok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prok krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Paya de bal onder controle te krijgen. Guerra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prok de bal. Kučma verovert de bal door een tackle van achteren. Kučma schiet op doel. Del Piero bokst de bal weg. Holan heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Holan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Lagann F.C - Estudiantes de Merida FC 2:2

57e minuut.
Rincón komt het veld opgelopen. Pommerenke komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke met een sublieme pass. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gama de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Estudiantes de Merida FC 3:2

66e minuut.
Holan is nu in balbezit. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gama de bal onder controle te krijgen. Del Piero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Estudiantes de Merida FC 4:2

73e minuut.
Villarán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guerra de bal. Rendón met een sublieme pass. Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Kruyk komt het veld opgelopen. Landaeta komt het veld opgelopen. Creţescu komt het veld opgelopen. Rendón met de inworp. Creţescu is nu in balbezit. Creţescu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Cantona speelt de bal door. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft een lange en hoge pass. Kučma maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

81e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Rendón speelt de bal door. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szviták komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 52%, Estudiantes de Merida FC 48%.
Team Lagann F.C - Estudiantes de Merida FC 4:2