Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC Team Lagann F.C
Estutac Tactiek 442 wnmp
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
58.5 gemiddelde waardering 57.2
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Guerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaviedes rent richting de bal. Kaviedes speelt de bal door. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Del Piero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Landaeta kopt de bal weg. Klungelig pakt Bejarano de bal. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kaviedes speelt de bal door. Kučma rent richting de bal. Villarán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kučma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guerra wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Palmeros onderschept slim de pass. Palmeros passt de bal in één keer door. Guerra met een sublieme pass. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vizquel geeft de bal voor. Stokowiec probeert de bal aan de voet te houden. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 1:0

18e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra met een sublieme pass. Kaviedes met een sublieme pass. Kučma is nu in balbezit. Kučma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kučma verovert de bal door een tackle van achteren. Kučma geeft een lange en hoge pass. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel onderschept slim de pass. Vizquel met een sublieme pass. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Montiel kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vizquel met de inworp. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Villarán kopt de bal weg. Daar is Stiffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes is nu in balbezit. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel. Ávila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Kučma kopt de bal weg. Klungelig pakt Tokody de bal. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lavrelashvili speelt de bal door. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán probeert naar een medespeler te passen. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 53%, Team Lagann F.C 47%.
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 1:0

56e minuut.
Inworp. Yardley komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cantona geeft de bal voor. Kučma kopt de bal weg. Klungelig pakt Gama de bal. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel. Del Piero bokst de bal weg.

59e minuut.
Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta rent richting de bal. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Ávila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 2:0

60e minuut.
Macharski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Echeto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarán geeft een lange en hoge pass. Ávila maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 3:0

69e minuut.
Echeto controleert de bal met de borst. Herrera rent richting de bal. Macharski is nu in balbezit. Macharski geeft een lange en hoge pass. Kučma heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Prok rent richting de bal. Prok geeft een lange en hoge pass. Cantona is nu in balbezit. Mendes onderschept slim de pass. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto geeft een hoge lob. Landaeta kopt de bal weg. Vizquel is nu in balbezit. Vizquel passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Guerra passt de bal zonder na te denken. Palmeros rent richting de bal. Tokody maakt een afschuwelijke overtreding. Tokody krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 51%, Team Lagann F.C 49%.
Estudiantes de Merida FC - Team Lagann F.C 3:0